Alle live (19)

Basketbal
1
2
Punten
Over
Under
Punten
1
2
4th kwart 05:35
Shoot it Dragon
Thai Kruang Sanam
61 87
8.25
-
166.5
1.85
1.70
27.5
1.75
1.75
Badminton
1
2
Punten
Over
Under
1
2
1° set
Junpeng, Zhao
Vitidsarn, Kunlavut
89S00
2.70
1.40
81.5
1.85
1.80
2.60
1.40

Live sportweddenschappen

Wat als je nu een dosis spanning en sensatie zou kunnen toevoegen aan je sportweddenschappen? Laat de adrenaline stromen en word de onbetwiste koning van het live wedden door te genieten van alle hoogtepunten van je favoriete sporten.

Verander van eenvoudige toeschouwer naar doorgewinterde wedder. Houd de progressieve noteringen in de gaten, grijp in op het perfecte moment om de beste notering te bemachtigen en verzamel een heleboel CASH op Circus!

Waarom zou je live wedden?

Live wedden biedt meerdere mogelijkheden aan een groot aantal wedders. Naast het feit dat elke wedstrijd die je ziet een beetje spannender wordt, kan je met LIVE wedden ook je CASH-winsten verhogen dankzij de progressieve noteringen van de bookmakers.

Afhankelijk van het verloop van de wedstrijd, kunnen ze in jouw voordeel geraken. Raakt de beste speler van de wedstrijd geblesseerd? Haalt een onverwachte goal de hele wedstrijd overhoop? Het is aan jou om te profiteren van de beste noteringen om je winsten te boosten.

Verschillende markten voor live weddenschappen

Zowel in LIVE- als prematchmodus, zijn er vele weddenschapsmarkten voor je beschikbaar. Profiteer ervan en amuseer je. Hou het simpel door te wedden op de winnaar van de wedstrijd of probeer specifiekere sportweddenschappen.

Zoals op de winnaar bij de rust en het aantal gescoorde doelpunten als je echt zweert bij voetbalweddenschappen. Als je fan bent van het kleine gele balletje, kan je ook wedden op het aantal sets en games in een wedstrijd. En als je tenslotte van een uitdaging houdt of zeker bent van jezelf, probeer dan eens een weddenschap met een handicap.

Wed LIVE op al je favoriete sporten

Op Circus is er altijd wel een evenement om op te wedden. Voetbal, tennis, basketbal, rugby, wielrennen … sportliefhebbers worden op hun wenken bediend!

Wed live op voetbal en mis niets van de grootste Europese competities en de meest bijzondere en prestigieuze competities zoals de Champions League, de Euro of de Wereldbeker.

Elk punt telt bij tennis! Volg de acties van je favoriete spelers door live te wedden op tennis. Blijf op de hoogte grootste toernooien op de ATP- en WTA-circuits en niet te vergeten de Grand Slam-toernooien zoals de Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open en profiteer van de beste noteringen.

Ben jij gek van basketbal? Grijp in telkens wanneer er gescoord wordt door de NBA-basketbalgiganten, maar ook tijdens de grote Europese competities zoals de EuroLigue, de Champions League ... Wed LIVE op basketbal! Maar dat is nog niet alles! Als jij meer van cricket, ijshockey of e-sports houdt, zijn de live-weddenschappen ook voor jou beschikbaar.

Houd de LIVE-kalender in de gaten om te ontdekken of de wedstrijd waarop jij wilt wedden als live-weddenschap beschikbaar is op Circus. Mis vervolgens geen enkele van je favoriete evenementen door te drukken op het sterretje. En ontdek ze gemakkelijk allemaal samen in het menu Met ster!

Vele voordelen ook beschikbaar op live weddenschappen

Op Circus profiteer je van meerdere voordelen op zowel prematch- als LIVE-weddenschappen.

Houd je weddenschappen onder controle en gebruik tijdens de wedstrijd de Cash Out. Met de Cash Out stel jij je winst veilig of minimaliseer jij je verliezen afhankelijk van de live noteringen. Je ideale bondgenoot!

Gebruik ook onze BetXtra die exclusief beschikbaar is voor jouw LIVE-weddenschappen. Plaats een weddenschap die voldoet aan de voorwaarden van de BetXtra en verhoog je noteringen met tot +100%.

Profiteer ook van Opti Odds wanneer je live wedt. Hoe meer weddenschappen je toevoegt (min.  3, max. 8), hoe hoger je notering. Zo heb je iets om nogmaals je CASH-winst een boost te geven! Het is het moment om eraan te beginnen dus wacht niet langer.

Hoewel onze teams alles in het werk stellen om de informatie beschikbaar in het onderdeel ‘Live betting’ (scores, chronometer, matchgegevens) zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, willen we erop wijzen dat deze info louter informatief wordt gegeven aan de spelers. Circus kan dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele weergavefouten van deze informatie en spelers hebben geen recht op enige vorm van compensatie.
Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.