Alle live (56)

Tennis
1
2
Games
1
2
3de set
Koolhof W / Skupski N
Ivan Dodig/Austin Krajicek
P 2 0 G00S 1 1
1.28
3.60
0.5
1.28
3.60
Esports
1
2
Maps
Over
Under
Maps
1
2
1° set
BLUEJAYS
Sinners Esports
0 0
1.65
2.05
2.5
1.85
1.80
-1.5
2.75
1.40
Volleybal
Punten
Over
Under
Punten
1
2
1
2
4th set
Deajeon Bluefangs
Seoul Woori Card Hansae
2221S12
206.5
1.90
1.75
13.5
1.85
1.80
1.35
2.85

Live sportweddenschappen

Wat als je nu een dosis spanning en sensatie zou kunnen toevoegen aan je sportweddenschappen? Laat de adrenaline stromen en word de onbetwiste koning van het live wedden door te genieten van alle hoogtepunten van je favoriete sporten.

Verander van eenvoudige toeschouwer naar doorgewinterde wedder. Houd de progressieve noteringen in de gaten, grijp in op het perfecte moment om de beste notering te bemachtigen en verzamel een heleboel CASH op Circus!

Waarom zou je live wedden?

Live wedden biedt meerdere mogelijkheden aan een groot aantal wedders. Naast het feit dat elke wedstrijd die je ziet een beetje spannender wordt, kan je met LIVE wedden ook je CASH-winsten verhogen dankzij de progressieve noteringen van de bookmakers.

Afhankelijk van het verloop van de wedstrijd, kunnen ze in jouw voordeel geraken. Raakt de beste speler van de wedstrijd geblesseerd? Haalt een onverwachte goal de hele wedstrijd overhoop? Het is aan jou om te profiteren van de beste noteringen om je winsten te boosten.

Verschillende markten voor live weddenschappen

Zowel in LIVE- als prematchmodus, zijn er vele weddenschapsmarkten voor je beschikbaar. Profiteer ervan en amuseer je. Hou het simpel door te wedden op de winnaar van de wedstrijd of probeer specifiekere sportweddenschappen.

Zoals op de winnaar bij de rust en het aantal gescoorde doelpunten als je echt zweert bij voetbalweddenschappen. Als je fan bent van het kleine gele balletje, kan je ook wedden op het aantal sets en games in een wedstrijd. En als je tenslotte van een uitdaging houdt of zeker bent van jezelf, probeer dan eens een weddenschap met een handicap.

Wed LIVE op al je favoriete sporten

Op Circus is er altijd wel een evenement om op te wedden. Voetbal, tennis, basketbal, rugby, wielrennen … sportliefhebbers worden op hun wenken bediend!

Wed live op voetbal en mis niets van de grootste Europese competities en de meest bijzondere en prestigieuze competities zoals de Champions League, de Euro of de Wereldbeker.

Elk punt telt bij tennis! Volg de acties van je favoriete spelers door live te wedden op tennis. Blijf op de hoogte grootste toernooien op de ATP- en WTA-circuits en niet te vergeten de Grand Slam-toernooien zoals de Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open en profiteer van de beste noteringen.

Ben jij gek van basketbal? Grijp in telkens wanneer er gescoord wordt door de NBA-basketbalgiganten, maar ook tijdens de grote Europese competities zoals de EuroLigue, de Champions League ... Wed LIVE op basketbal! Maar dat is nog niet alles! Als jij meer van cricket, ijshockey of e-sports houdt, zijn de live-weddenschappen ook voor jou beschikbaar.

Houd de LIVE-kalender in de gaten om te ontdekken of de wedstrijd waarop jij wilt wedden als live-weddenschap beschikbaar is op Circus. Mis vervolgens geen enkele van je favoriete evenementen door te drukken op het sterretje. En ontdek ze gemakkelijk allemaal samen in het menu Met ster!

Vele voordelen ook beschikbaar op live weddenschappen

Op Circus profiteer je van meerdere voordelen op zowel prematch- als LIVE-weddenschappen:

  • Houd je weddenschappen onder controle en gebruik tijdens de wedstrijd de Cash Out. Met de Cash Out stel jij je winst veilig of minimaliseer jij je verliezen afhankelijk van de live noteringen. Je ideale bondgenoot!
  • Gebruik ook onze BetXtra die exclusief beschikbaar is voor jouw LIVE-weddenschappen. Plaats een weddenschap die voldoet aan de voorwaarden van de BetXtra en verhoog je noteringen met tot +100%.
  • Profiteer ook van Opti Odds wanneer je live wedt. Hoe meer weddenschappen je toevoegt (min.  3, max. 8), hoe hoger je notering. Zo heb je iets om nogmaals je CASH-winst een boost te geven! Het is het moment om eraan te beginnen dus wacht niet langer.
Hoewel onze teams alles in het werk stellen om de informatie beschikbaar in het onderdeel ‘Live betting’ (scores, chronometer, matchgegevens) zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, willen we erop wijzen dat deze info louter informatief wordt gegeven aan de spelers. Circus kan dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele weergavefouten van deze informatie en spelers hebben geen recht op enige vorm van compensatie.
Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.