Pro League Challenge 22-23

Word de voorspellingskoning!

Laat van 30/09 tot 11/11, laat de vonken ervan af spatten in wat de 2de fase van de Challenge zal zijn, jouw beste GRATIS voorspellingscompetitie op het Belgisch kampioenschap*.

  1. Log je in of maak een account aan

  2. Voorspel de uitslag (1, X of 2) van de wedstrijden van de Pro League

  3. Win CASH en verzamel een heleboel COINS

Een gratis spel

Doe volledig GRATIS mee aan een exclusieve voorspellingscompetitie voor de fans van het Belgische kampioenschap! Wacht niet langer en laat zien wat je waard bent. Maak nu je voorspellingen!

Win een heleboel CASH

Haal de beste score van de dag en bemachtig € 500 CASH. Laat jezelf zien tijdens de fase, maar ook tijdens het seizoen om nog meer te verdienen. Kan jij de expert verslaan? Steek 300 extra COINS op zak.

Doe samen mee met vrienden

Heb jij de beste vriendengroep? Maak jouw Vriendenleague aan (min. 5 pers.). Aan het einde van de fase zullen de competities in de top 5 competities vertrekken met tot wel 200.000 COINS om te verdelen onder de leden**.

De Pro League Challenge, dat betekent ook...

Boosters

Zet je boosters zo goed mogelijk in tijdens de competitie. Je kan er je punten mee verdubbelen bij een wedstrijd. Je hebt elke dag één booster. Het is niet mogelijk om Boosters te accumuleren.

Punten worden standaard verdubbeld bij wedstrijden van Standard Luik en KAA Gent, beide Circus-partners. Daarom kunnen op deze wedstrijden geen Boosters worden geplaatst.

Meer fases voor meer winst!

Dit seizoen wordt de Pro League Challenge opnieuw opgedeeld in meerdere fases zodat jij meer CASH, meer COINS en meer cadeaus kan winnen. Net als vorig jaar zijn er gedurende de hele Challenge speciale dagen gepland.

Probeer elke dag van het kampioenschap aan het eind van elke fase (top 20) en aan het eind van het seizoen (top 100) de top van het klassement te bereiken.

Verzamel een heleboel winnende weddenschappen op de uitslagen van de Pro League/ Elke correcte voorspelling levert je 10 punten*** op.

*Het "voorspellingsgedeelte" van de Challenge is alleen toegankelijk voor spelers die in de afgelopen 30 dagen een sportweddenschap hebben geplaatst, met uitzondering van nieuwe spelers. Zij hebben na hun registratie 30 dagen de tijd om aan deze regel te voldoen.

**De punten die aan de Vriendenleauges worden toegekend, worden verdeeld volgens de volgende berekening: som van de top 5 scores in de league.

*** Het is alleen mogelijk om voorspellingen te doen voor de volgende dag.