Pro League Challenge 23-24

De meest ijverige wedders keken ernaar uit. Nieuwkomers zullen blij zijn om het te ontdekken! De Pro League Challenge is terug voor de leden van de Club!

Haal alles uit de kast van 15/09 tot 11/11 tijdens de tweede fase van de Pro League Challenge, het beste GRATIS voorspellingsspel voor het Belgische kampioenschap*.

Verzamel een heleboel punten, eindig in de top van het klassement en word ervoor beloond. De COINS en BetXtra zijn van jou!

  1. Log je in of maak een account aan

  2. Voorspel de uitslag (1, X of 2) van de wedstrijden van de Pro League

  3. Win COINS en BetXtra

Pro League Challenge 23-24

Een gratis spel

Doe volledig GRATIS mee aan een exclusief voorspellingsspel voor de fans van het Belgische kampioenschap! Wacht niet langer en laat zien wat je waard bent. Maak nu je voorspellingen!

COINS

Win een heleboel COINS

Behaal de beste score van de dag en bemachtig 50.000 COINS. Laat jezelf zien tijdens elke fase om nog meer te verdienen. Kan jij de expert verslaan? Steek 300 extra COINS op zak.

BetXra 100%

Verzamel BetXtra

Profiteer van 1 BetXtra LIVE +20% elke keer dat je erin slaagt om minstens 10 punten te scoren, 1 BetXtra +100% als je je voorspelling omzet in een weddenschap en 1 BetXtra +50% LIVE elke keer dat je 200 punten scoort.

Hoe werkt de Pro League Challenge?

Boosters

Zet je boosters zo goed mogelijk in tijdens de competitie. Je kan er je punten mee verdubbelen bij een wedstrijd. Je hebt elke dag één booster. Het is niet mogelijk om Boosters te accumuleren.

Punten worden standaard verdubbeld bij wedstrijden van Standard Luik en KAA Gent, beide Circus-partners. Daarom kunnen op deze wedstrijden geen Boosters worden geplaatst.

Boosters x2

Meer fases voor meer winst!

Dit seizoen wordt de Pro League Challenge opnieuw opgedeeld in meerdere fases zodat jij meer COINS en BetXtra kan winnen. Probeer na elke wedstrijddag en aan het einde van elke fase de top te bereiken die beloond wordt (top 10).

Verzamel een heleboel winnende weddenschappen op de uitslagen van de Pro League. Elke correcte voorspelling levert je 10 punten** op.

Planning stage 1,2,3,4,Playoffs