De Red Fan Challenge, laat de fan in je brullen!

Wat zou een Wereldkampioenschap zijn zonder een voorspellingscompetitie die die naam waardig is? Doe alleen, met familie of met je collega's mee aan de Red Fan Challenge, jouw 100% GRATIS voorspellingscompetitie waarbij er vele verrassingen op het spel staan!

Laat Ronaldinho, onze ambassadeur en expert voor deze Challenge, zien van welk hout je bent gemaakt en win CASH! 

  1. Voorspel GRATIS de exacte score van alle wedstrijden van het WK 

  2. Eindig bij de beste voorspellers en win een iPhone 14 en tot wel € 10.000

  3. Win € 100 CASH als je de legende verslaat met dit toernooi*

*Aanbieding exclusief voor de 500 beste spelers van de Red Fan Challenge.

Kom alles te weten over de Red Fan Challenge

Wat is de Red Fan Challenge precies?

Het is een Challenge tussen twee partijen die zich vóór en tijdens de Wereldbeker 2022 afspeelt op Circus.be.

Het eerste gedeelte "Welke supporter ben jij?" bestaat uit het kiezen van een scenario voor het traject dat België zal afleggen in Qatar dat je het meest waarschijnlijk lijkt. Afhankelijk van het gekozen scenario profiteert de speler van specifieke en exclusieve voordelen.

Het tweede gedeelte is een 100% GRATIS voorspellingscompetitie waarin de speler zijn voorspellingen uitbrengt op de Wereldbeker.

Wie kan deelnemen?

Om mee te doen aan de Red Fan Challenge heb je een Circus-account nodig, maar moet je ook een weddenschap hebben uitgebracht in de laatste 30 dagen, behalve als je account minder dan 30 dagen geopend is.  

Wanneer kan je deelnemen?

Het eerste deel van de Challenge "Welke supporter ben jij?" is toegankelijk van 10/11/22 tot en met 22/11/2022.

Het voorspellingsgedeelte zal vanaf 10/11/12 ook beschikbaar zijn en dat tot het einde van het WK, oftewel tot 18/12/22. Het is mogelijk om je pronostiek te wijzigen tot de aftrap van de wedstrijd.

Hoe worden de punten berekend?

Tijdens de groepsfase

Je ontvangt 10 punten als je het resultaat van een wedstrijd correct voorspelt. Heb je de juiste eindscore voorspeld? Dan krijg je er naast de 10 punten per wedstrijd nog eens 15 bonuspunten bij, dus in totaal 25 punten.

Tijdens de eliminatiefase

Je ontvangt 20 punten als je het resultaat van een wedstrijd correct voorspelt. Heb je ook de juiste eindscore voorspeld? Dan krijg je er naast de 20 punten per wedstrijd nog eens 30 bonuspunten bij, dus in totaal 50 punten.

Twee manieren om je punten te verdubbelen:

  • Devil Booster

Met een Devil Booster verdubbel je je punten op de wedstrijd van jouw keuze. Gebruik ze goed, want elke Devil Booster is maar één keer geldig! Dankzij onze verschillende promoties heb je de kans om extra Devil Boosters te winnen!

  • Tijdens de wedstrijden van de Duivels

Tijdens elke wedstrijd van België worden je punten met 2 vermenigvuldigd. Om een heleboel punten te winnen is het dus in je voordeel als de Duivels hun dromen waar maken!

Welke voordelen heb je tijdens de Challenge?
  • Boosters

Zet je boosters zo goed mogelijk in tijdens de competitie. Je kan er je punten mee verdubbelen bij een wedstrijd. Je profiteert in de groepsfase ook van 5 Boosters en in de eliminatiefase van 3 Boosters. Het is niet mogelijk om Boosters te accumuleren.

  • BetXtra +50% LIVE

Voorspel je de exacte score van een wedstrijd? Profiteer dan de volgende dag van 1 BetXtra 50% LIVE. Die is op elke WK-wedstrijd geldig. Zo heb je iets om je winst met gemak te verhogen op de wedstrijden waar je naar uit kijkt.

Wat kan je winnen?

Voor spelers die in het eerste deel van de Challenge een scenario hebben gekozen, bestaat de winst uit de som van € 100.000 die evenredig wordt verdeeld onder de spelers die het scenario hebben gekozen dat daadwerkelijk heeft plaatsgevonden

Voor het voorspellingsgedeelte van de Challenge staat er € 20.000 op het spel. De Top 10 van de Challenge wordt beloond. De winnaar bemachtigt 10.000. De 3 beste voorspellers winnen eveneens een iPhone 14.