Red Fan Challenge

Toon dat je een ECHTE DUIVELSFAN bent en doe mee aan de Red Fan Challenge. Win tot € 10.000 CASH en 4 VIP-tickets voor een match van de Champions League (reis en hotel inbegrepen)! Voorspel GRATIS de wedstrijdscores van de Euro, verzamel zoveel mogelijk punten en eindig bovenaan in het algemeen klassement.

  1. Log je in of maak je account aan

  2. Voorspel de uitkomst van de wedstrijden van de Euro

  3. Win tot € 10.000 en tickets voor een match van de Champions League

Een GRATIS spel

Een volledig gratis deelname aan een voorspellingsspel op de grootste Europese voetbalcompetitie dat exclusief voorbehouden is voor de echte fans van de Duivels.

Duivelse prijzen

De grootste fan van de Duivels wint € 10.000 CASH en 4 VIP-tickets voor een match van de Champions League. Er staan nog andere cadeaus op het spel, zoals PS5's, Gamersets, plasmaschermen of een heleboel COINS!

Speel ook mee met je vrienden

Maak een vriendenleague aan van min. 4 personen, verzamel zoveel mogelijk punten en win tot € 8.000 CASH voor je vriendengroep.

De Red Fan Challenge, hoe werkt dat?

Ga voor de 1e plaats

Voorspel de scores van de wedstrijden van de Euro helemaal juist en eindig bovenaan in het klassement.  Vind de juiste afloop en verdien 10 punten.  Win 25 punten als je de juiste score behaalt.

Bijvoorbeeld: je voorspelt dat de wedstrijd België vs Rusland 3-0 eindigt.  Als België wint en de score niet 3-0 is, win je 10 punten. Als de score 3-0 is, win je 25 punten.

De Devil Boosters

Zet je Devil Boosters zo goed mogelijk in tijdens de competitie. Daarmee kan je je punten op een wedstrijd verdubbelen. Win ook extra Devil Boosters via onze toernooien of koop er via de Club. 

Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.