Red Fan Challenge

Toon dat je een ECHTE DUIVELSFAN bent en doe mee aan de Red Fan Challenge. Win tot € 10.000 CASH en 4 VIP-tickets voor een match van de Champions League (reis en hotel inbegrepen)! Voorspel GRATIS de wedstrijdscores van de Euro, verzamel zoveel mogelijk punten en eindig bovenaan in het algemeen klassement.

  1. Log je in of maak je account aan

  2. Voorspel de uitkomst van de wedstrijden van de Euro

  3. Win tot € 10.000 en tickets voor een match van de Champions League

Een GRATIS spel

Een volledig gratis deelname aan een voorspellingsspel op de grootste Europese voetbalcompetitie dat exclusief voorbehouden is voor de echte fans van de Duivels.

Duivelse prijzen

De grootste fan van de Duivels wint € 10.000 CASH en 4 VIP-tickets voor een match van de Champions League. Er staan nog andere cadeaus op het spel, zoals PS5's, Gamersets, plasmaschermen of een heleboel COINS!

Speel ook mee met je vrienden

Maak een vriendenleague aan van min. 4 personen, verzamel zoveel mogelijk punten en win tot € 8.000 CASH voor je vriendengroep.

De Red Fan Challenge, hoe werkt dat?

Ga voor de 1e plaats

Voorspel de scores van de wedstrijden van de Euro helemaal juist en eindig bovenaan in het klassement.  Vind de juiste afloop en verdien 10 punten.  Win 25 punten als je de juiste score behaalt.

Bijvoorbeeld: je voorspelt dat de wedstrijd België vs Rusland 3-0 eindigt.  Als België wint en de score niet 3-0 is, win je 10 punten. Als de score 3-0 is, win je 25 punten.

De Devil Boosters

Zet je Devil Boosters zo goed mogelijk in tijdens de competitie. Daarmee kan je je punten op een wedstrijd verdubbelen. Win ook extra Devil Boosters via onze toernooien of koop er via de Club.