• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op Esports

Dit recent fenomeen is een groot succes dat miljoenen fans over de hele wereld aantrekt. Als je aan sportweddenschappen denkt, denk je aan traditionele spellen zoals voetbal, tennis, of basketbal. En hoewel er meer dan genoeg opties zijn om online sportweddenschappen te plaatsen, kan het de moeite waard zijn om naar iets anders te zoeken. En dat andere iets zou zomaar de wereld van de Esports kunnen zijn.

Wedden op Esports wordt alsmaar bekender en kan je groots opleveren dankzij de ultravoordelige noteringen. Circus laat het niet ongemerkt voorbijgaan. Duik in de wereld van de competitieve videospellen en bemachtig een heleboel CASH.  

Waarom op Esports wedden?

Hoewel Esports niet echt een sport is in de strikte zin van het woord, is het een discipline die wordt gereglementeerd door officiële instanties waar je steeds spektakel mag verwachten. Dit soort wedstrijden bestaat al sinds de jaren 70, maar ze zijn pas in de laatste jaren belangrijker geworden en geleidelijk deel uit gaan maken van sportweddenschappen.

Ontdek de beste online spelers en zie hoe ze het doen in spellen zoals Counter Strike GO, Dota 2, League of Legends (LoL), Honor of Kings en de beroemde King Pro League of Starcraft. De populairste Esports! Wie is er in staat om zijn tegenstander te verslaan? Als je het van dichterbij bekijkt, zie je dat wedden op Esports je groots kan opleveren.

Hoe kan je een weddenschap op Esports plaatsen?

De meest eenvoudige en populaire weddenschap is wedden op het winnende team of de winnende spelers. Gelijkspel bestaat niet. Afhankelijk van het spel en de beschikbaarheid ervan, is het ook mogelijk om een handicap te plaatsen of te wedden op de exacte score van het spel.

Volg al het nieuws en de ontwikkelingen in Esports-weddenschappen en bekijk de Esports-toernooien. Dit zijn goede indicatoren voor de fitheid van je favoriete spelers of Esports-teams. Een slechte pass? Concentratieproblemen? Treedt een geduchte buitenstaander toe tot de strijd? Al deze elementen kunnen een invloed hebben op de noteringen.

Wed nu op Esports, ontdek de laatste resultaten en al onze beste noteringen voor je weddenschappen. Op Circus gebeurt het allemaal!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.