• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op Esports

Dit recent fenomeen is een groot succes dat miljoenen fans over de hele wereld aantrekt. Als je aan sportweddenschappen denkt, denk je aan traditionele spellen zoals voetbal, tennis, of basketbal. En hoewel er meer dan genoeg opties zijn om online sportweddenschappen te plaatsen, kan het de moeite waard zijn om naar iets anders te zoeken. En dat andere iets zou zomaar de wereld van de Esports kunnen zijn.

Wedden op Esports wordt alsmaar bekender en kan je groots opleveren dankzij de ultravoordelige noteringen. Circus laat het niet ongemerkt voorbijgaan. Duik in de wereld van de competitieve videospellen en bemachtig een heleboel CASH.  

Waarom op Esports wedden?

Hoewel Esports niet echt een sport is in de strikte zin van het woord, is het een discipline die wordt gereglementeerd door officiële instanties waar je steeds spektakel mag verwachten. Dit soort wedstrijden bestaat al sinds de jaren 70, maar ze zijn pas in de laatste jaren belangrijker geworden en geleidelijk deel uit gaan maken van sportweddenschappen.

Ontdek de beste online spelers en zie hoe ze het doen in spellen zoals Counter Strike GO, Dota 2, League of Legends (LoL), Honor of Kings en de beroemde King Pro League of Starcraft. De populairste Esports! Wie is er in staat om zijn tegenstander te verslaan? Als je het van dichterbij bekijkt, zie je dat wedden op Esports je groots kan opleveren.

Hoe kan je een weddenschap op Esports plaatsen?

De meest eenvoudige en populaire weddenschap is wedden op het winnende team of de winnende spelers. Gelijkspel bestaat niet. Afhankelijk van het spel en de beschikbaarheid ervan, is het ook mogelijk om een handicap te plaatsen of te wedden op de exacte score van het spel.

Volg al het nieuws en de ontwikkelingen in Esports-weddenschappen en bekijk de Esports-toernooien. Dit zijn goede indicatoren voor de fitheid van je favoriete spelers of Esports-teams. Een slechte pass? Concentratieproblemen? Treedt een geduchte buitenstaander toe tot de strijd? Al deze elementen kunnen een invloed hebben op de noteringen.

Wed nu op Esports, ontdek de laatste resultaten en al onze beste noteringen voor je weddenschappen. Op Circus gebeurt het allemaal!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.