• Wedstrijden
  • Alle leagues
NHL
09/05/22 - 02:00
Los Angeles Kings : Edmonton Oilers
Oilers hebben gewonnen in alle van hun laatste 7 wedstrijden tegen teams uit het midden van het klassement zoals Kings.
MoneyLine
Edmonton Oilers1.61
SHL
09/05/22 - 17:30
Farjestad BK : Luleå HF
Luleå heeft gewonnen in 16 van zijn laatste 22 wedstrijden in reguliere tijd tegen teams uit de laatste 4 zoals Färjestad.
Winnaar (1X2)
Luleå HF2.59
NHL
09/05/22 - 23:00
Pittsburgh Penguins : New York Rangers
Rangers hebben gewonnen in 15 van hun laatste 19 wedstrijden in reguliere tijd tegen teams uit de laatste 6 zoals Penguins.
Winnaar (1X2)
New York Rangers2.25
NHL
09/05/22 - 23:00
Washington Capitals : Florida Panthers
Capitals hebben gewonnen in 6 van hun laatste 7 wedstrijden tegen teams uit het midden van het klassement zoals Panthers.
MoneyLine
Washington Capitals2.50
NHL
10/05/22 - 01:30
Dallas Stars : Calgary Flames
Stars hebben gewonnen in 12 van hun laatste 16 thuiswedstrijden tegen teams uit de top 6 zoals Flames.
MoneyLine
Dallas Stars2.35
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op ijshockey

Hou je van spektakel? Hou je van snelheid? Hou je van sport? Dan ga je ijshockey zeker leuk vinden. Deze sport, die we natuurlijk met Canada associëren, is eveneens erg aanwezig in een heleboel andere Europese landen zoals Oostenrijk, Frankrijk, de Tsjechische Republiek ... Hoewel deze sport nog relatief onbekend is in België, heeft ijshockey alles om wedders en sportliefhebbers mee te bekoren. Dankzij de wedstrijden met drie periodes zit deze uitzonderlijke sport vol wendingen en belooft ze je de maximale kans op een winnende sportweddenschap. 

Bij Circus wed je op de grootste nationale ijshockeycompetities zoals de DEL in Duitsland, de Liiga in Finland, de SHL in Zweden en de NLA in Zwitserland. Maar je kan ook wedden op Noord-Amerikaanse competities met de NHL. Volg het wereldkampioenschap ijshockey en bewonder de grootste ijshockeyers die op volle snelheid de puck in het doel van de tegenstanders proberen krijgen. Ben jij klaar om het ijs te breken? Ontdek al onze markten om met de beste noteringen te wedden op ijshockey.

Al onze markten om op ijshockey te wedden

Bij Circus bieden we je een groot aanbod aan markten om te wedden op ijshockey en dat met de beste noteringen van België.

Wed op het resultaat van de wedstrijd. Welk team haalt de overwinning binnen? Wie staat er in de eerste periode aan de leiding? En in de tweede periode? Zullen er verlengingen zijn?

Wed ook op de score van de wedstrijd. Gebruik je kennis van ijshockey en bepaal het aantal doelpunten in de wedstrijd. Wat is de score aan het einde van de wedstrijd? Welk team scoort er als eerste? Wordt het aantal doelpunten even of oneven?

Je hebt het al begrepen. De wedmogelijkheden bij Circus zijn oneindig. Of je nu besluit een enkelvoudige weddenschap of combiweddenschap op meerdere markten tegelijkertijd te plaatsen, houd de noteringen in de gaten en plaats een winnende weddenschap die je groots oplevert. De noteringen zijn je beste aanwijzingen om een goede weddenschap te plaatsen, want hoe kleiner ze zijn, hoe groter je kans is om te winnen.

Maar dat is nog niet alles! Bij Circus kan je ook live wedden op al je favoriete ijshockeywedstrijden. Profiteer van progressieve noteringen tijdens de wedstrijd en plaats de juiste sportweddenschap op het juiste moment. Mis geen enkele gelegenheid om groots te winnen!

Wacht niet langer en plaats je weddenschap op ijshockey!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.