• Wedstrijden
  • Alle leagues
Liiga
26/01/23 - 16:30
HIFK : Kookoo
KooKoo heeft gewonnen in 6 van zijn laatste 7 wedstrijden tegen teams uit het midden van het klassement zoals HIFK.
Wedstrijd winnaar (ET & penalties incl.)
Kookoo2.32
Liiga
26/01/23 - 16:30
SaiPa : Oulun Karpat
Er zijn minder dan 5 goals gemaakt in alle van de laatste 5 wedstrijden van Kärpät tegen teams bottom-half zoals SaiPa.
Aantal doelpunten (Over/Under) (penalties & ET incl.)
Onder (4.5)2.60
SHL
26/01/23 - 18:00
Linköpings HC : Växjö Lakers HC
Linköping heeft gelijkgespeeld in 5 van zijn laatste 7 thuiswedstrijden in reguliere tijd tegen teams uit de top 4 zoals Växjö.
Winnaar (1X2)
Gelijk4.01
SHL
26/01/23 - 18:00
HV 71 : Leksands IF
HV71 heeft verloren in 10 van zijn laatste 14 thuiswedstrijden in reguliere tijd tegen teams uit de top 4 zoals Leksand.
Winnaar (1X2)
Leksands IF2.53
SHL
26/01/23 - 18:00
Luleå HF : Rogle BK
Er zijn minder dan 5 goals gemaakt in 8 van de laatste 9 thuiswedstrijden van Luleå tegen teams uit het midden van het klassement zoals Rögle.
Aantal doelpunten (Over/Under) (penalties & ET incl.)
Onder (4.5)2.55
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op ijshockey

Hou je van spektakel? Hou je van snelheid? Hou je van sport? Dan ga je ijshockey zeker leuk vinden. Deze sport, die we natuurlijk met Canada associëren, is eveneens erg aanwezig in een heleboel andere Europese landen zoals Oostenrijk, Frankrijk, de Tsjechische Republiek ... Hoewel deze sport nog relatief onbekend is in België, heeft ijshockey alles om wedders en sportliefhebbers mee te bekoren. Dankzij de wedstrijden met drie periodes zit deze uitzonderlijke sport vol wendingen en belooft ze je de maximale kans op een winnende sportweddenschap. 

Bij Circus wed je op de grootste nationale ijshockeycompetities zoals de DEL in Duitsland, de Liiga in Finland, de SHL in Zweden en de NLA in Zwitserland. Maar je kan ook wedden op Noord-Amerikaanse competities met de NHL. Volg het wereldkampioenschap ijshockey en bewonder de grootste ijshockeyers die op volle snelheid de puck in het doel van de tegenstanders proberen krijgen. Ben jij klaar om het ijs te breken? Ontdek al onze markten om met de beste noteringen te wedden op ijshockey.

Al onze markten om op ijshockey te wedden

Bij Circus bieden we je een groot aanbod aan markten om te wedden op ijshockey en dat met de beste noteringen van België.

Wed op het resultaat van de wedstrijd. Welk team haalt de overwinning binnen? Wie staat er in de eerste periode aan de leiding? En in de tweede periode? Zullen er verlengingen zijn?

Wed ook op de score van de wedstrijd. Gebruik je kennis van ijshockey en bepaal het aantal doelpunten in de wedstrijd. Wat is de score aan het einde van de wedstrijd? Welk team scoort er als eerste? Wordt het aantal doelpunten even of oneven?

Je hebt het al begrepen. De wedmogelijkheden bij Circus zijn oneindig. Of je nu besluit een enkelvoudige weddenschap of combiweddenschap op meerdere markten tegelijkertijd te plaatsen, houd de noteringen in de gaten en plaats een winnende weddenschap die je groots oplevert. De noteringen zijn je beste aanwijzingen om een goede weddenschap te plaatsen, want hoe kleiner ze zijn, hoe groter je kans is om te winnen.

Maar dat is nog niet alles! Bij Circus kan je ook live wedden op al je favoriete ijshockeywedstrijden. Profiteer van progressieve noteringen tijdens de wedstrijd en plaats de juiste sportweddenschap op het juiste moment. Mis geen enkele gelegenheid om groots te winnen!

Wacht niet langer en plaats je weddenschap op ijshockey!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden