• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op tennis

Als fan van tennis hebben de ATP- en WTA-klassementen geen enkel geheim voor je. Je kent de sterke punten van elke speler, afhankelijk van het speelveld, of het nu gravel, gras of een harde ondergrond is. Geef een nieuwe dimensie aan je tennispassie met onze sportweddenschappen. Winnaar van de wedstrijd, totaal aantal wedstrijden, aantal sets ... Kies je markt en wed op je favoriete speler met de beste noteringen!

Het hele seizoen door toernooien

Het tennisseizoen wordt gekenmerkt door een heleboel grote evenementen in alle windstreken van de wereld. Alle wedders en tennisliefhebbers hebben dus iets om naar uit te kijken. Ontdek de vier Grand Slam-toernooien: de Australian Open, het Franse toernooi Roland-Garros, het toernooi van Wimbledon en de US Open, met als afsluiter de Masters van het seizoen die de beste spelers van de ATP- en WTA-ranglijst bijeenbrengen: Rome, Indian Wells, Madrid, Cincinnati, Miami, Monte-Carlo of Parijs-Bercy. Vergeet ook de Davis Cup en Fed Cup waarbij de verschillende landen zich achter hun team verenigen.

Tennis, een individuele sport

Sinds enkele jaren wordt het ATP-herencircuit overheerst door Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray en Stan Warwinka. Zullen de nieuwe rijzende sterren Stéfanos Tsitsipás, Dominic Thiem, Daniil Medveded en Alexander Zverev erin slagen een einde te maken aan hun overheersing?

Bij de vrouwen is de strijd om de top van het WTA-klassement losgebarsten. Wie van Ash Barty, Simona Halep, Naomi Osaka of de jonge Sofia Kenin zal de plaats als levende legende innemen van Serena Williams, die we je niet meer hoeven voor te stellen?

Tennis is de sport waarbij alles mogelijk is. Profiteer ervan en wed met de beste noteringen bij Circus!

Hoe wed je op tennis?

Er zijn een heleboel manieren om op tennis te wedden. Wed jij op de winnaar van de wedstrijd, totaal aantal games of het aantal sets? Stelt jouw tenniskennis je in staat te bepalen welke speler de eerste of geen enkele set wint tijdens de wedstrijd? Je kan ook op de exacte score van de wedstrijd, de handicap of op het even of oneven aantal games wedden.

Houd onze noteringen regelmatig in de gaten om je kans om een winnende weddenschap te plaatsen te vergroten. Hoe lager de noteringen zijn, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Wed live voor meer spanning en sensatie bij elke backhand en beleef je het spel alsof je op het veld staat!

Profiteer ook van onze adviezen om op tennis te wedden.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.