• Wedstrijden
  • Alle leagues
ATP Challenger Milan
23/06/22 - 09:00
Fabian Marozsan : Alexey Vatutin
Alexey Vatutin heeft gewonnen 5 van zijn laatste 6 wedstrijden op gravel tegen spelers die als 201+ geklasseerd staan zoals Fabian Marozsan.
Winnaar
Alexey Vatutin2.74
ATP Challenger Oeiras 3
23/06/22 - 09:00
Gutierrez, Oscar Jose : Jacquet, Kyrian
Oscar Jose Gutierrez heeft de eerste set gewonnen in elk van zijn laatste 5 wedstrijden op gravel tegen spelers die als 201+ geklasseerd staan zoals Kyrian Jacquet.
1ste set - Winnaar
Gutierrez, Oscar Jose1.94
ATP Challenger Oeiras 3
23/06/22 - 09:00
Nikles, Johan : Alex Rybakov
Johan Nikles heeft gewonnen 20 van zijn laatste 24 wedstrijden op gravel tegen spelers die als 201+ geklasseerd staan zoals Alex Rybakov.
Winnaar
Nikles, Johan2.29
WTA Eastbourne
23/06/22 - 10:00
Camila Giorgi : Viktoriya Tomova
Viktoriya Tomova heeft 3 sets gespeeld in elk van haar laatste 5 wedstrijden als underdog.
Aantal sets (Exacte aantal)
32.90
ATP Eastbourne
23/06/22 - 10:00
Cameron Norrie : Maxime Cressy
Maxime Cressy heeft de eerste set gewonnen in 10 van zijn laatste 12 wedstrijden op gras.
1ste set - Winnaar
Maxime Cressy2.29
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op tennis

Als fan van tennis hebben de ATP- en WTA-klassementen geen enkel geheim voor je. Je kent de sterke punten van elke speler, afhankelijk van het speelveld, of het nu gravel, gras of een harde ondergrond is. Geef een nieuwe dimensie aan je tennispassie met onze sportweddenschappen. Winnaar van de wedstrijd, totaal aantal wedstrijden, aantal sets ... Kies je markt en wed op je favoriete speler met de beste noteringen!

Het hele seizoen door toernooien

Het tennisseizoen wordt gekenmerkt door een heleboel grote evenementen in alle windstreken van de wereld. Alle wedders en tennisliefhebbers hebben dus iets om naar uit te kijken. Ontdek de vier Grand Slam-toernooien: de Australian Open, het Franse toernooi Roland-Garros, het toernooi van Wimbledon en de US Open, met als afsluiter de Masters van het seizoen die de beste spelers van de ATP- en WTA-ranglijst bijeenbrengen: Rome, Indian Wells, Madrid, Cincinnati, Miami, Monte-Carlo of Parijs-Bercy. Vergeet ook de Davis Cup en Fed Cup waarbij de verschillende landen zich achter hun team verenigen.

Tennis, een individuele sport

Sinds enkele jaren wordt het ATP-herencircuit overheerst door Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray en Stan Warwinka. Zullen de nieuwe rijzende sterren Stéfanos Tsitsipás, Dominic Thiem, Daniil Medveded en Alexander Zverev erin slagen een einde te maken aan hun overheersing?

Bij de vrouwen is de strijd om de top van het WTA-klassement losgebarsten. Wie van Ash Barty, Simona Halep, Naomi Osaka of de jonge Sofia Kenin zal de plaats als levende legende innemen van Serena Williams, die we je niet meer hoeven voor te stellen?

Tennis is de sport waarbij alles mogelijk is. Profiteer ervan en wed met de beste noteringen bij Circus!

Hoe wed je op tennis?

Er zijn een heleboel manieren om op tennis te wedden. Wed jij op de winnaar van de wedstrijd, totaal aantal games of het aantal sets? Stelt jouw tenniskennis je in staat te bepalen welke speler de eerste of geen enkele set wint tijdens de wedstrijd? Je kan ook op de exacte score van de wedstrijd, de handicap of op het even of oneven aantal games wedden.

Houd onze noteringen regelmatig in de gaten om je kans om een winnende weddenschap te plaatsen te vergroten. Hoe lager de noteringen zijn, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Wed live voor meer spanning en sensatie bij elke backhand en beleef je het spel alsof je op het veld staat!

Profiteer ook van onze adviezen om op tennis te wedden.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.