• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op basketbal

Lay-ups, smashes, dunks en de buzzer beater hebben geen enkel geheim meer voor je?  Mis jij geen enkele NBA-wedstrijd? Rebound, blocks en assists winden je op? Beleef je passie voor basketbal nu nog intenser door in live- of prematchmodus te wedden op al je favoriete basketbalwedstrijden en dat met de beste noteringen.

De grootste basketballeagues ter wereld

In de Verenigde Staten biedt de NBA je de beste basketbalwedstrijden tussen de grootste clubs ter wereld, zoals Boston Celtics, Los Angeles Lakers, de Chicago Bulls, Dallas Mavericks of de Toronto Raptors. Wie van hen pakt de overwinning en word de kampioen van de NBA?  Welk team steun jij? Met wie win jij een heleboel weddenschappen? Wed ook op de winnaar van de All-Star Game, de bijeenkomst van de grootste spelers van het moment!

In Europa barst de strijd los om de titel van de Euroleague en om de felbegeerde kampioenstitel van Europa. Wie van Real Madrid Baloncesto, CSKA Moscou, Maccabi Tel-Aviv, FC Barcelona Lassa of Anadolu Efes bereikt de laatste etappe van de Final Four? En laten we ook de Champions League (BCL) niet vergeten die door de FIBA wordt georganiseerd en waar vele wedders naar uitkijken.

Nationale en internationale kampioenschappen

In de Europese scene domineren vooral de grote nationale kampioenschappen: de Liga ACB in Spanje, de ESAKE of de A1 in Griekenland, de Lega Basket Serie A in Italië of de BBL in Duitsland. Geef je de voorkeur aan grote internationale competities? Draag de Belgische kleuren met trots en steun de Belgian Lions tijdens de Olympische spelen terwijl zij spelen tegen grote basketbalnaties zoals de Verenigde Staten, Spanje, Servië, Argentinië of Slovenië. En vergeet ook niet te wedden op de ongeëvenaarde EuroBasket-kampioenschappen.

Bij de dames zijn de Belgian Cats geliefd! Ze hielden stand en sleepten voor de eerste keer in de geschiedenis van het Belgische vrouwenbasketbal hun ticket voor de Olympische Spelen in Tokio binnen. De kampioene Ann Wauters, de nieuwe basketbalster van wereldklasse Emma Meesseman en de aanvoerster Julie Allemand zetten nu alles in de strijd voor een medaille, nadat ze in 2017 tijdens het Europese kampioenschap een bronzen medaille wonnen en tijdens het wereldkampioenschap van 2018 als 4e eindigden.

Hoe wed je op basketbal?

Aarzel niet om de verschillende soorten weddenschappen die wij aanbieden te raadplegen en win een weddenschap met 3 punten. Wed op de winnaar (of money line) van de wedstrijd, de winnaar van de eerste helft of de winnaar van de verschillende kwarten.

Profiteer ook van de verschillende markten over de punten van de wedstrijd! Of je nu wilt wedden op het aantal punten op een specifiek punt in de wedstrijd (1e kwart, 1e helft, verlenging ...) of op een even of oneven aantal punten over de hele wedstrijd, wij hebben iets om aan al je sportweddenschapswensen te voldoen.

Aarzel niet om live te wedden op Circus en te profiteren van elke rebound. Volg de wedstrijd en de veranderende noteringen om een winnende weddenschap te plaatsen!

Heb je advies nodig? Volg onze tips om alle markten op basketbal te raadplegen. Wacht niet langer en wed nu op de basketbal.

Krijg je er geen genoeg van? Circus organiseert regelmatig sportweddenschapstoernooien waarbij er coins, cash of beloningen op het spel staan. Schrijf je vanaf nu in en win groots!

En vergeet vooral niet dat bij Circus anything can happen.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.