Stap over naar de nieuwe versie van de website en ontdek de laatste functies als eerste!
  • Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op American football

Verplaats je naar de andere kant van de oceaan en beleef elke pass, tackle en touchdown als nooit tevoren. Wedden op één van de populairste sporten uit Amerika, American football, begint op de beste sportweddenschapssite met de beste noteringen biedt. Circus.be! Plaats je weddenschap op de grootste wedstrijden en competities, of het nu in prematch- of LIVE-modus is, geniet van elk duel en ontdek of en hoeveel jij hebt gewonnen. Geniet van de sport die wereldwijd de meeste bezoekers naar de stadions brengt en beleef de spanning en sensatie!

Hoe werkt American football eigenlijk?

Elke sport heeft zijn eigen regels en voordat je op American football wedt, is het daarom belangrijk om de regels goed te begrijpen. Om je goed voor te bereiden op het plaatsen van een sportweddenschap op deze sport, leggen we de regels en de soorten weddenschappen kort voor je uit.

Bij American footbal is het, net als bij vele andere sporten, de bedoeling dat een team tijdens een duel meer punten scoort als de tegenstanders. De strijd vindt gedurende vier keer vijftien minuten plaats.

Bij American football wordt er gescoord door de bal naar de endzone (achter de lijnen) te krijgen, door een bal te vangen, ook wel een touchdown genoemd, of door een fieldgoal te maken door de bal tussen de goalpost te schieten. Ook kunnen er bonuspunten worden gehaald door een kick (een trap na een touchdown).

Er is telkens een aanvallend team en een verdedigend team. Het aanvallende team krijgt 4 pogingen om het veld van 10 yards te overbruggen en de endline te bereiken. Na 3 pogingen zonder succes, mag het aanvallende team proberen een field goal te maken.

Lukt het de team niet om na vier kwarten te scoren? Dan gaat de wedstrijd naar overtime en wint het team dat als eerste scoort de wedstrijd.

Profiteer van meerdere soorten weddenschappen

Wil jij wedden op American football? Dan kan je bij Circus ervoor kiezen om te wedden op verschillende factoren. Wat denk jij bijvoorbeeld van:

Wedden op de winnaar of de moneyline

Heb jij het gevoel dat een bepaald team gaat winnen? Zet dan in en plaats je weddenschap op de winnaar van de wedstrijd.

Wedden op het aantal goals

Zegt jouw gevoel dat een bepaald team een bepaalde score gaat binnenslepen? Wed dan op het aantal goals van de wedstrijd.

Wedden op de eerste helft/match

Heb je zin om voor iets specifiekers te gaan? Voorspel dan de uitslag van de eerste helft en het resultaat van de volledige match.

Wedden op de eerste of laatste touchdownmaker

Ben jij op de hoogte van de sterktes en zwaktes van elke speler en voel jij aan je water wie er als eerst of als laatste een touchdown gaat maken? Dan is deze weddenschap voor jou! Speelt de speler van jouw keuze uiteindelijk toch niet mee? Dan wordt je weddenschap terugbetaald.

Maar dat is nog niet alles! Bij Circus kan je daarnaast niet alleen weddenschappen plaatsen op de quarters, een specifieke helft, het eerste of volgende efficiënte spel, wedden met een handicap,  maar ook een over-/underweddenschap plaatsen. Mogelijkheden te over. Dus waar wacht je nog op?

Wil je meer weten over de regels van het American football en weddenschappen? Bekijk dan eens ons sportweddenschapsreglement.

Plaats je inzet op de NFL

Het seizoen van de National Footbal League waarin 32 teams het opnemen in 2 conferences (de NFC East en de NFC West) staat voor de deur. De NFL is de professionele en hoogste competitie van American football en is ook de thuisbasis van de beste spelers ter wereld. In dit 103e seizoen zal het er heet aan toegaan. De winnaars moeten hun kans nog grijpen en de verliezers kunnen hun eerste obstakel nog overwinnen. Alles kan nog gebeuren, de strijd naar de Super Bowl is immers niet compleet zonder een beetje geluk.

Laat jij je oog vallen op de NFC East en wed jij op de Indianapolis Colts die er na een prachtig seizoen met quarterback Matt Ryan, de ster Stephon Gilmore en passrusher Yannick Ngakoue wel klaar zijn voor de overwinning? Of kies jij voor gedurfd en plaats jij je weddenschappen op de Kansas City Chiefs die het op moeten nemen tegen heel wat geduchte tegenstanders?

Ga je voor de NFC West en plaats jij je weddenschap op de Philadelphia Eagles die met spelers als A.J Brown, Haason Reddick en Jordan Davis  staat te popelen om de sterren uit de lucht te spelen? Of ga je toch voor de Green Bay Packers?

Waar je ook voor kiest, met de vele wedmarkten en beste noteringen weet jij zeker dat jij dit seizoen alles van de NFL voor de volle 100% zult beleven.

Wed op de NCAA en haal de winst binnen

Ook de NCAA kan bij Circus niet ontbreken. De NCAA is het hoogste niveau van Amerikaans universiteitsvoetbal waarbij honderden scholen het tegen elkaar opnemen in 3 divisies en meerdere conferences. De teams staan te popelen om het tegen elkaar op te nemen en de buit binnen te halen. En jij kunt ook niet wachten om de winst binnen te slepen. Bij Circus ben je daarvoor aan het juiste adres. Geef je winst een boost dankzij onze beste noteingen of en Opti Odds. Of stel je NCAA-weddenschap veilig dankzij onze Cash Out. Wed jij op de Southeastern Conference, de Big Ten of toch de Big Twelve

Geniet van alle sportweddenschapsvoordelen op Circus

Ook bij American football kan je, net zoals bij voetbal, tennis en honkbal, profiteren van de vele sportweddenschapsvoordelen van Circus.

Haal de grootste winst binnen dankzij onze beste noteringen. Verzeker je weddenschap en stel je winst veilig met onze Cash Out-functie. Voeg meerdere weddenschappen toe aan je wedticket en laat je notering exploderen met onze Opti Odds.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden