• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op wielrennen

De grote rondes hebben geen enkel geheim voor je? Je kent de routes in Frankrijk, Italië en Spanje op je duim? Je steunt je favoriete renners elk jaar tijdens de Ronde Van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik?  Heb je een neus voor winnende weddenschappen? Bij Circus profiteer je van de beste noteringen en beleef je jouw passie voor wielrennen nog intenser door te wedden op alle grote wedstrijden, live- of in prematchmodus.

Ervaar de spanning en sensatie van de grote rondes

Ben je fan van etappewedstrijden? Wed dan op de meest lange, prestigieuze wedstrijden ter wereld, zoals de Ronde van Spanje ook wel de Vuelta, de Ronde van Italië ook wel de Giro. En vergeet ook de Ronde van Frankrijk niet, ook wel de Grote Lus genoemd.

Beleef elk seizoen de spanning van de grote rondes. Wie doorstaat de ambitieuze route van de Giro die gekenmerkt wordt door zijn moeilijkheidsgraad en zijn vele cols? Wie doet het net zo goed als de Belg Eddy Merckx, die het record aan overwinningen van de Ronde van Frankrijk op zijn naam heeft staan met 5 trofees? En welke verrassingen heeft de Ronde van Spanje, de laatste grote ronde van het seizoen, voor ons in petto?

Naast de 3 grote rondes, kan je op Circus ook op andere etappewedstrijden wedden die misschien korter, maar net zo spannend zijn. Denk aan de Ronde van Zwitserland, de Ronde van Qatar, Parijs-Nice … Beleef de intensiteit en verscheidenheid van de verschillende tours op vlakke landschappen en bergachtige cols. Gebruik je wielerkennis en plaats winnende weddenschappen!

Leef mee met de klassiekers

Geef je de voorkeur aan de klassiekers? Wed op de meest prestigieuze wedstrijden van de internationale wielerkalender. Wie gaat er als eerst over de finishlijn en wint de 300 km van Milaan-San Remo? Wie slaagt erin om Tom Boonen te verslaan door de 3 Vlaamse klassiekers (Gent-Wevelgem, Parijs-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen) in hetzelfde jaar te winnen? Wie maakt er een triple door de Ardense klassiekers, de erg heuvelachtige Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik te winnen?

Hoe wed je op wielrennen?

Op Circus wed je op alle grote en kleinere wedstrijden, in live- of prematchmodus.  Maar dat is nog niet alles! Voor elke wedstrijd of ronde heb je de keuze uit vele weddenschapsmogelijkheden. Wed op de winnaar van de wedstrijd of de etappe, gebruik je wielerkennis en bepaal welke renner er als eerste eindigt.

Is het je opgevallen dat een bepaalde renner het goed doet in een categorie? Zet dus in op de beste klimmer, de eerste renner boven aan een col, de beste jongere, de winnaar van een tussensprint of de snelste in een tijdrit.

In een wedstrijd kan alles gebeuren! Zal een jonge vreemde in het bataljon alle voorspellingen overtreffen? Krijgt de koploper te maken met een technisch mankement? Wed live, beleef de wedstrijd alsof je zelf op de fiets zit en vermijd alle bochten en wendingen.

Heb je hulp nodig bij het wedden? Volg onze tips.

Wacht niet langer en wed nu op wielrennen.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.