• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op wielrennen

De grote rondes hebben geen enkel geheim voor je? Je kent de routes in Frankrijk, Italië en Spanje op je duim? Je steunt je favoriete renners elk jaar tijdens de Ronde Van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik?  Heb je een neus voor winnende weddenschappen? Bij Circus profiteer je van de beste noteringen en beleef je jouw passie voor wielrennen nog intenser door te wedden op alle grote wedstrijden, live- of in prematchmodus.

Ervaar de spanning en sensatie van de grote rondes

Ben je fan van etappewedstrijden? Wed dan op de meest lange, prestigieuze wedstrijden ter wereld, zoals de Ronde van Spanje ook wel de Vuelta, de Ronde van Italië ook wel de Giro. En vergeet ook de Ronde van Frankrijk niet, ook wel de Grote Lus genoemd.

Beleef elk seizoen de spanning van de grote rondes. Wie doorstaat de ambitieuze route van de Giro die gekenmerkt wordt door zijn moeilijkheidsgraad en zijn vele cols? Wie doet het net zo goed als de Belg Eddy Merckx, die het record aan overwinningen van de Ronde van Frankrijk op zijn naam heeft staan met 5 trofees? En welke verrassingen heeft de Ronde van Spanje, de laatste grote ronde van het seizoen, voor ons in petto?

Naast de 3 grote rondes, kan je op Circus ook op andere etappewedstrijden wedden die misschien korter, maar net zo spannend zijn. Denk aan de Ronde van Zwitserland, de Ronde van Qatar, Parijs-Nice … Beleef de intensiteit en verscheidenheid van de verschillende tours op vlakke landschappen en bergachtige cols. Gebruik je wielerkennis en plaats winnende weddenschappen!

Leef mee met de klassiekers

Geef je de voorkeur aan de klassiekers? Wed op de meest prestigieuze wedstrijden van de internationale wielerkalender. Wie gaat er als eerst over de finishlijn en wint de 300 km van Milaan-San Remo? Wie slaagt erin om Tom Boonen te verslaan door de 3 Vlaamse klassiekers (Gent-Wevelgem, Parijs-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen) in hetzelfde jaar te winnen? Wie maakt er een triple door de Ardense klassiekers, de erg heuvelachtige Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik te winnen?

Hoe wed je op wielrennen?

Op Circus wed je op alle grote en kleinere wedstrijden, in live- of prematchmodus.  Maar dat is nog niet alles! Voor elke wedstrijd of ronde heb je de keuze uit vele weddenschapsmogelijkheden. Wed op de winnaar van de wedstrijd of de etappe, gebruik je wielerkennis en bepaal welke renner er als eerste eindigt.

Is het je opgevallen dat een bepaalde renner het goed doet in een categorie? Zet dus in op de beste klimmer, de eerste renner boven aan een col, de beste jongere, de winnaar van een tussensprint of de snelste in een tijdrit.

In een wedstrijd kan alles gebeuren! Zal een jonge vreemde in het bataljon alle voorspellingen overtreffen? Krijgt de koploper te maken met een technisch mankement? Wed live, beleef de wedstrijd alsof je zelf op de fiets zit en vermijd alle bochten en wendingen.

Heb je hulp nodig bij het wedden? Volg onze tips.

Wacht niet langer en wed nu op wielrennen.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden