Stap over naar de nieuwe versie van de website en ontdek de laatste functies als eerste!
  • Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de UEFA Champions League

Je hebt heel veel kansen om een geweldige weddenschap op de UEFA Champions League te plaatsen en je favoriete spelers te steunen. Aanschouw Kevin de Bruyne bij Manchester City of Eden Hazard bij Real Madrid in fantastische wedstrijden. Gebruik je kennis over voetbal en plaats winnende weddenschappen met de beste noteringen bij Circus.

Wie zal de beker Champions League-trofee de lucht in houden?

Sinds de oprichting in 1955 wakkert de Champions League de passie aan van voetbalfans en brengt ze overal ter wereld samen. De grootste Europese clubs nemen het tegen elkaar op in de hoop de kampioen van Europa te worden. Heb jij al voorspeld welke teams er bij de beste 8 eindigen? Wat heeft de loting voor je in petto? Met nog zoveel wedstrijden te gaan tot de finale, wachten er nog een heleboel spannende en zenuwslopende voetbalmomenten op je in het meest bekeken sportevenement van Europa. Als jij een voetbalfan bent, weet je waarschijnlijk alle ins en outs van de Europese topclubs die in de finale van 2021 zullen eindigen.

Tijdens de Champions League kan alles gebeuren. De Parijzenaars leerden dat op de harde manier toen F.C. Barcelona zich in 2017 wist te plaatsen voor de kwartfinales na een verpletterende nederlaag in de heenwedstrijd. Deze ongelooflijke wedstrijd, die een echte voetballegende is geworden, staat voor altijd in onze geheugens gegrift. Elk jaar wachten fans over de hele wereld op de volgende sessie in de PSG-Barça-saga die nooit teleurstelt. Een vraag die bij iedereen op het puntje van de tong ligt is echter: op wie moet je wedden? 

Gebruik je voetbalkennis om de beste weddenschap te plaatsen en geef alle wedstrijden van de Champions League een vleugje spanning en sensatie.

Al onze markten om op de Champions League te wedden

Wed op al je favoriete wedstrijden van deze Champions League bij Circus. Onze talrijke markten bestrijken alle statistieken van een wedstrijd: winnaar, scorer, doelpunten ... dus wed op datgene waar je het meest gepassioneerd over bent.

Wed op het resultaat van de wedstrijd. Welk team slaagt erin zijn tegenstander uit te schakelen? Wie leidt zijn team naar het einde van de competitie? Wed niet alleen op de winnaar van de wedstrijd, maar ook op de winnaar bij rust, want iedereen weet dat 45 minuten genoeg kunnen zijn om de wedstrijd te veranderen. Om te weten welk team je waarschijnlijk een winnende weddenschap zal opleveren, moet je letten op de kansen. Hoe lager ze zijn, hoe meer kans je hebt om te winnen.

Focus jij je liever op de doelpunten die in de wedstrijd vallen? Stel je voorspellingen op de proef om de eindstand van de wedstrijd te bepalen. Wie maakt het eerste doelpunt? Wat is de score bij rust? Hoeveel doelpunten worden er in de wedstrijd gemaakt? Je begrijpt het. Bij Circus zijn de weddenschapmogelijkheden enorm.

Aarzel niet om live te wedden voor meer spanning en sensatie op elk moment van de wedstrijd. Door de progressieve noteringen kan je een weddenschap plaatsen wanneer je potentiële winst het grootst is. En dat terwijl je geniet van de onverwachte overwinning van je favoriete club.

Heb je hulp nodig? Raadpleeg onze tips om te wedden op voetbal.

Op je plaats, klaar, wed!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden