• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Spanje - La Liga
17/10/21 - 19:00
Barcelona : Valencia
Barcelona heeft gewonnen in 3 van zijn laatste 4 -thuiswedstrijden.
Winnaar
Barcelona1.54
Spanje - La Liga
18/10/21 - 17:00
Alavés : Real Betis
Beide teams hebben gescoord in alle van de laatste 5 -uitwedstrijden van Real Betis tegen teams uit de laatste 6 zoals Alaves.
Beide teams scoren
Ja1.88
Spanje - La Liga
18/10/21 - 19:00
Espanyol : Cadiz CF
Er zijn ten minste 4 goals gemaakt in 3 van de laatste 5 -uitwedstrijden van Cadiz.
Aantal doelpunten (Over/Under)
Meer dan (3.5)4.45
Spanje - La Liga
24/10/21 - 19:00
Atlético Madrid : Real Sociedad
Er zijn minder dan 3 goals gemaakt in 3 van de laatste 4 -thuiswedstrijden van Atl. Madrid tegen teams uit de top 6 zoals Real Sociedad.
Aantal doelpunten (Over/Under)
Minder dan (2.5)1.73
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op LaLiga

De strijd woedt verder in de Spaanse LaLiga. Het belooft weer een spannend seizoen te worden met fantastische goals, onverwachte twists en geweldige wedmogelijkheden. Zoals elk jaar staat er veel op het spel. De winnaar van LaLiga kwalificeert zich rechtstreeks voor de groepsfase van de prestigieuze Champions League. Ben jij op de hoogte van alle scores van je favoriete Spaanse teams? Ervaar de grootste league in Spanje nu nog intenser en plaats je sportweddenschap met de beste noteringen bij Circus.

Het beste van Spaans voetbal

De Primera División is de gelegenheid bij uitstek om je passie voor Spaans voetbal te tonen. Geniet van het nieuwe seizoen en zijn 145 wedstrijden waarin 20 teams strijden voor een plaatsje in de Champions League of Europa League. Atlético en Real Sociedad zijn er klaar voor om het stokje over te nemen. Slagen ze er eindelijk in om het machtige Real Madrid en F.C. Barcelona te verslaan?

De Spaanse voetbalcompetitie kan rekenen op enkele van de beste spelers ter wereld, zoals Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Ramos en Iago Aspas, die allemaal klaar staan om spectaculaire wedstrijden te spelen en hun fans plezier te doen. Welke grote spelers bewonder jij graag op het voetbalveld? Van welk team wil jij dat het de trofee omhoog houdt? Het maakt niet uit wie je steunt, LaLiga zal je dit jaar weer spanning en sensatie laten ervaren dankzij een aantal geweldige wedstrijden.

Al onze markten om op LaLiga te wedden

Wed op het resultaat van de wedstrijd. Wie wint de eerste helft? Wie wordt de winnaar van deze wedstrijd? Wie maakt zijn droom waar en gaat door naar de Champions League? Bekijk de noteringen en bepaal welk team meer kans heeft om de overwinning binnen te slepen. Hoe kleiner een notering is, hoe groter je kans is om een winnende weddenschap te plaatsen.

Bij Circus kan je wedden op een heleboel markten. Waarom wed je bijvoorbeeld niet op het aantal doelpunten? Hoeveel goals zullen er vallen? Wie scoort het eerste punt? Zijn er meer doelpunten in de eerste of in de tweede helft? Zal het aantal doelpunten even of oneven zijn? Zoals je hebt begrepen, heb je de mogelijkheid om te wedden op alle statistieken van een wedstrijd. En dat allemaal met de best beschikbare noteringen!

Heb je zin om meerdere weddenschappen te plaatsen? Probeer dan onze systeem- en combiweddenschappen. Bij winnende weddenschappen worden de noteringen vermenigvuldigd en verhogen ze je winst aanzienlijk.

Maar dat is nog niet alles! Op elke wedstrijd en op elk evenement kan je ook live wedden. Beleef de sfeer van het stadion vanuit het gemak van je luie zetel. Al onze live weddenschappen hebben progressieve noteringen die veranderen afhankelijk van de laatste acties in de wedstrijd. Maak gebruik van al die onverwachte wendingen door op het juiste moment een winnende weddenschap te plaatsen!

Raadpleeg, om meer te weten te komen onze tips om te wedden op voetbal.

Mis het niet. Gebruik je uitzonderlijke voetbalkennis en plaats geweldige sportweddenschappen op LaLiga.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.