• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
La Liga
12/08/22 - 19:00
Osasuna : Sevilla
Osasuna heeft de -1,5 handicap in 3 van zijn laatste 4 -thuiswedstrijden tegen teams uit de top 6 zoals Sevilla verloren.
Aziatisch handicap
Sevilla (-1.5)4.85
La Liga
13/08/22 - 15:00
Celta Vigo : Espanyol
Celta Vigo heeft de -1,5 handicap in 4 van zijn laatste 6 -thuisoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
Celta Vigo (-1.5)3.40
La Liga
13/08/22 - 19:00
FC Barcelona : Rayo Vallecano
Barcelona heeft de -1,5 handicap in 11 van zijn laatste 17 -thuisoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
FC Barcelona (-1.5)1.58
La Liga
14/08/22 - 15:30
Cadiz CF : Real Sociedad
Cadiz heeft de -1,5 handicap in 10 van zijn laatste 16 -thuisverliezen verloren.
Aziatisch handicap
Real Sociedad (-1.5)4.65
La Liga
15/08/22 - 15:30
Athletic Bilbao : Mallorca
Ath. Bilbao heeft de -1,5 handicap in 4 van zijn laatste 5 -thuisoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
Athletic Bilbao (-1.5)2.75
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op LaLiga

De strijd woedt verder in de Spaanse LaLiga. Het belooft weer een spannend seizoen te worden met fantastische goals, onverwachte twists en geweldige wedmogelijkheden. Zoals elk jaar staat er veel op het spel. De winnaar van LaLiga kwalificeert zich rechtstreeks voor de groepsfase van de prestigieuze Champions League. Ben jij op de hoogte van alle scores van je favoriete Spaanse teams? Ervaar de grootste league in Spanje nu nog intenser en plaats je sportweddenschap met de beste noteringen bij Circus.

Het beste van Spaans voetbal

De Primera División is de gelegenheid bij uitstek om je passie voor Spaans voetbal te tonen. Geniet van het nieuwe seizoen en zijn 145 wedstrijden waarin 20 teams strijden voor een plaatsje in de Champions League of Europa League. Atlético en Real Sociedad zijn er klaar voor om het stokje over te nemen. Slagen ze er eindelijk in om het machtige Real Madrid en F.C. Barcelona te verslaan?

De Spaanse voetbalcompetitie kan rekenen op enkele van de beste spelers ter wereld, zoals Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Ramos en Iago Aspas, die allemaal klaar staan om spectaculaire wedstrijden te spelen en hun fans plezier te doen. Welke grote spelers bewonder jij graag op het voetbalveld? Van welk team wil jij dat het de trofee omhoog houdt? Het maakt niet uit wie je steunt, LaLiga zal je dit jaar weer spanning en sensatie laten ervaren dankzij een aantal geweldige wedstrijden.

Al onze markten om op LaLiga te wedden

Wed op het resultaat van de wedstrijd. Wie wint de eerste helft? Wie wordt de winnaar van deze wedstrijd? Wie maakt zijn droom waar en gaat door naar de Champions League? Bekijk de noteringen en bepaal welk team meer kans heeft om de overwinning binnen te slepen. Hoe kleiner een notering is, hoe groter je kans is om een winnende weddenschap te plaatsen.

Bij Circus kan je wedden op een heleboel markten. Waarom wed je bijvoorbeeld niet op het aantal doelpunten? Hoeveel goals zullen er vallen? Wie scoort het eerste punt? Zijn er meer doelpunten in de eerste of in de tweede helft? Zal het aantal doelpunten even of oneven zijn? Zoals je hebt begrepen, heb je de mogelijkheid om te wedden op alle statistieken van een wedstrijd. En dat allemaal met de best beschikbare noteringen!

Heb je zin om meerdere weddenschappen te plaatsen? Probeer dan onze systeem- en combiweddenschappen. Bij winnende weddenschappen worden de noteringen vermenigvuldigd en verhogen ze je winst aanzienlijk.

Maar dat is nog niet alles! Op elke wedstrijd en op elk evenement kan je ook live wedden. Beleef de sfeer van het stadion vanuit het gemak van je luie zetel. Al onze live weddenschappen hebben progressieve noteringen die veranderen afhankelijk van de laatste acties in de wedstrijd. Maak gebruik van al die onverwachte wendingen door op het juiste moment een winnende weddenschap te plaatsen!

Raadpleeg, om meer te weten te komen onze tips om te wedden op voetbal.

Mis het niet. Gebruik je uitzonderlijke voetbalkennis en plaats geweldige sportweddenschappen op LaLiga.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.