• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Wie wint de Wereldbeker 2022? 

De Wereldbeker voetbal is één van de meest bekeken sportevenementen ter wereld! Om de 4 jaar laten 4 miljard mensen hun nationale vlag wapperen en hopen ze dat hun land het internationale voetbal zal domineren. 

Dit is een opwindend sportmoment dat we delen met vrienden of familie. Het perfecte moment om je weddenschappen te plaatsen in een feestelijke en gedeelde sportieve context.  

Voor wedders is het een kans om nog meer spanning en sensatie te beleven tijdens het toernooi door een heleboel weddenschappen te plaatsen.  

Zal Frankrijk haar titel behouden? Komen de Belgen als grote winnaars van deze Wereldbeker 2022 uit de bus? Kunnen we nog steeds dromen? Wie heft de kostbare gouden bal aan het einde van het jaar in Qatar de lucht in? Het staat op het punt om te beginnen en het is natuurlijk op Circus dat het gebeurt! 

Wacht niet langer en wed op de wereldbeker, alleen of met vrienden.  

{{spacer}}

Wed en ervaar de spanning van het WK voetbal met volle teugen 

Na de Euro 2021 is wedden op WK-wedstrijden een nog spannender. Op Circus vermaak je je altijd, of je nu een passie hebt voor voetbal of gewoon vurig bent over deze uitzonderlijke sfeer!  

Winnaar, doelpuntenmaker, aantal doelpunten ...? Ontdek ons grote aanbod aanbod aan markten die alle statistieken van de voetbalwedstrijden van deze Wereldbeker 2022 dekken.  

Zo is er altijd wel iets om spanning en sensatie toe te voegen aan de wedstrijden van je favoriete teams. In de wereld van de weddenschappen zorgt het WK voor een ongeëvenaarde spanning en sensatie. Waar wacht je nog op? Plaats je weddenschappen! 

Dit jaar wordt deze prestigieuze sportcompetitie gehouden in Qatar.

Het WK, dat ongebruikelijk is georganiseerd aan het einde van het jaar om de hitte van de Qatarese zomer te vermijden, vindt plaats van 20 november tot 18 december. Het zal zo het seizoen van de grootste voetbalkampioenschappen ongehinderd onderbreken. Het weer en de ongebruikelijke seizoensperiode waarin het toernooi plaatsvindt zijn twee factoren waarmee je rekening moet houden bij het plaatsen van je weddenschappen.  

Aarzel niet: de beste noteringen voor de Fifa Wereldbeker vind je op deze pagina! 

{{spacer}}

Welk land wordt onze wereldkampioen?  

Les Bleus wonnen tijdens de vorige editie in Rusland hun tweede ster. Als laatste winnaar van de Nations League is het Franse team de uitgesproken favoriet om de finale te bereiken en de Jules Rimet-trofee opnieuw op te eisen. Hoe ver gaat Didier Deschamps het met het Franse team schoppen? 

De Braziliaanse selectie zal het in Qatar beter moeten doen dan in 2018. Dankzij de onuitputtelijke talentenpool is de Seleção natuurlijk nog steeds de favoriet.  

Het team wordt opgevolgd door Engeland, dat tijdens de Euro 2021 door een herrezen Squadra werd verslagen, maar zich voor de tweede opeenvolgende keer niet kwalificeerde voor de Wereldbeker, Spanje en zijn opvliegende jeugd en de Mannschaft ... want "uiteindelijk is het altijd Duitsland die wint".  

En wie is jouw favoriet voor je weddenschappen? Hoe ga je inzetten op de wereldbeker? 

Na Groep E in de kwalificaties te hebben overheerst, zal België genoegen moeten nemen met de status van outsider. Kan ons nationale team ons nog een laatste keer doen dromen en minstens tot de halve finale opklimmen? Of, voor de meest optimistische onder ons, tot de bekerfinale? 

Ontdek al onze voordelige noteringen op de winnaar van deze internationale competitie en probeer te raden wie het WK 2022 zal winnen.  

{{spacer}}

Durf te wedden tijdens de Wereldbeker 

Ben jij fan van voetbal? Mis je nooit een moment van de grootste Europese competities zoals de Premier League, La Liga of de Bundesliga en hou je van de spanning en sensatie van de grote internationale competities? 

Geef je kijkerservaring wat meer pit en word ook wedder bij Circus met de wereldbekerwedstrijden in Qatar als hoogtepunt. 

De snelheid van Mbappé, de precieze passes van De Bruyne, het opportunisme van Lewandowski, de genialiteit van Messi ... wie zal zijn team naar de eindoverwinning helpen om de trofee van de World Cup 2022 de lucht in de tillen? 

Als je van elk moment van een wedstrijd wilt genieten, ga dan voor live weddenschappen. Door de progressieve noteringen plaats jij je weddenschappen op het moment dat jij dat wilt en vergroot je je CASH-winsten! Maak de grote winnaar in je wakker. 

 {{spacer}}

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden