• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Wereldbeker 2022

De Wereldbeker Voetbal is één van de meest bekeken sportevenementen ter wereld! Om de 4 jaar laten 4 miljard mensen hun vlag wapperen en hopen ze dat hun land het internationale voetbal zal domineren. Voor wedders is het een kans om nog meer spanning en sensatie te beleven tijdens het toernooi door een heleboel weddenschappen te plaatsen. Zal Frankrijk haar titel behouden? Komen de Belgen als grote winnaars uit de bus? Kunnen we er nog wel over dromen? Wie heft de kostbare gouden bal aan het einde van het jaar in Qatar de lucht in? Hoog tijd dus om je weddenschappen te plaatsen en dat doe je bij Circus

Wed en beleef de spanning van dit niet te missen voetbalevenement

De weddenschappen op de Wereldbekerwedstrijden hebben altijd een spannend kantje. Het is dus onmogelijk om je te vervelen! Winnaar, scorer, aantal doelpunten ... Ontdek ons grote aanbod aanbod aan markten die alle statistieken van de wedstrijden van deze Wereldbeker dekken. Zo is er altijd wel iets om spanning en sensatie toe te voegen aan de wedstrijden van je favoriete teams. Plaats je weddenschappen!

Dit jaar wordt de competitie gehouden in Qatar. De grootste fans zullen nog even geduld moeten hebben en tot november moeten wachten voordat de voetbalwereld in vuur en vlam komt te staan.

De Wereldbeker van 2022, die ongebruikelijk laat in het jaar wordt gehouden om de hitte van de Qatarese zomer te vermijden, zal het seizoen van de grote voetbalcompetities onderbreken. Het weer en de ongebruikelijke seizoensperiode waarin het toernooi plaatsvindt zijn twee factoren waarmee je rekening moet houden bij het plaatsen van je weddenschappen. En om te wedden, hebben we natuurlijk ook weer de beste noteringen van de competitie voor je!

Welk land wordt onze wereldkampioen? 

Les Bleus wonnen tijdens de vorige editie in Rusland hun tweede ster. Als laatste winnaar van de Nations League is het Franse team de uitgesproken favoriet om de finale te bereiken en de Jules Rimet-trofee opnieuw op te eisen.

De Braziliaanse selectie zal het in Qatar beter moeten doen dan in 2018. Dankzij de onuitputtelijke talentenpool is de Seleção nog steeds de favoriet. Het team wordt opgevolgd door Engeland, dat tijdens de laatste Euro door een herrezen Squadrawerd verslagen, maar zich voor de tweede keer op rij niet kwalificeerde voor de Wereldcup, Spanje en zijn opvliegende jeugd en de Mannschaft... want "uiteindelijk is het altijd Duitsland die wint". En wie is jouw favoriet voor je weddenschappen?

Na Groep E in de kwalificaties te hebben overheerst, zal België genoegen moeten nemen met de status van outsider. Kan ons nationale team ons nog een laatste keer doen dromen en en het goed genoeg doen om in een halve finale te geraken? Ontdek al onze voordelige noteringen op de winnaar van deze Wereldbeker.

Durf te wedden tijdens de Wereldbeker

Ben jij fan van voetbal? Mis je nooit een moment van de grootste Europese competities zoals de Premier League, La Liga of de Bundesliga en hou je van de spanning en sensatie van de grote internationale competities?

Geef je kijkerservaring wat meer pit en word ook wedder bij Circus met de wereldbekerwedstrijden in Qatar als hoogtepunt. De snelheid van Mbappé, de precieze passes van De Bruyne, het opportunisme van Lewandowski, de genialiteit van Messi ... wie zal zijn team naar de eindoverwinning helpen?

Als je van elk moment van een wedstrijd wilt genieten, ga dan voor live weddenschappen. Door de progressieve noteringen plaats jij je weddenschappen op het moment dat jij dat wilt en vergroot je je CASH-winsten! Maak de grote winnaar in je wakker.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.