• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Jupiler Pro League

In België maakt voetbal altijd heel wat los en het Belgische kampioenschap vormt daar geen uitzondering op. Tijdens deze competitie nemen de 18 grootste Belgische voetbalclubs het in ons platte landje tegen elkaar op om de beroemde gouden stier te bemachtigen. Er staat heel wat op het spel: de winnaar van de Jupiler Pro League wint de felbegeerde toegang tot de groepsfase van de prestigieuze Champions League. Welk team betoont zijn fans eer door deze Jupiler Pro League te winnen? Met Circus profiteer je van de beste noteringen op de markt, waarmee jij op het beste van Belgisch voetbal kan wedden.

De grootste Belgische voetbalclubs op jacht naar de D1A-trofee

Op het programma dit seizoen: uitzonderlijke goals, verrassende outsiders en Belgische Clásicogekte met Standard-Anderlecht. Wee de verliezers, want aan het einde van deze klassieke fase, bemachtigt de leader een plekje in de Europa League. De clubs zetten dus alles op het spel om als eerste in het klassement van de Jupiler Pro League te eindigen.

Deel je passie voor voetbal met sportweddenschappen op de Jupiler Pro League

Beleef je voetbalpassie nu nog intenser door, al dan niet in live-modus, te wedden op al je favoriete wedstrijden van de Jupiler Pro League. En dat met de beste noteringen!

Er bestaan een heleboel markten om te wedden op het Belgische kampioenschap. Wie wint er dit seizoen de Jupiler Pro League? Welke speler draagt de volgende Gouden Stier, de trofee voor de topschutter van de Jupiler Pro League? Wie van Luik of Beerschot zal er het beste voorstaan in het klassement?

Bij Circus wed je op de winnaar van de wedstrijd of op de winnaar bij rust. Wed je liever op de cijfers? Plaats dan een weddenschap op de score van de wedstrijd. Zullen er meer dan een bepaald aantal doelpunten vallen? Worden ze in de eerste of tweede helft gemaakt? Welk team scoort als eerste en wat is de eindscore van de wedstrijd?

Overwinning is onbetaalbaar, maar het heeft een smaak. Als je nog meer wilt genieten van de overwinning van je favoriete club, aarzel dan niet om live te wedden. Houd de wedstrijd in de gaten ... en de noteringen! Ze veranderen afhankelijk vans de laatste acties in de wedstrijd en ze helpen je bij het plaatsen van de winnende weddenschap waar je op hoopte. Met Circus beleef je voetbal alsof je daadwerkelijk op het veld staat.

Maar dat is nog niet alles! Bij Circus kan je elke week tot wel € 1.000 winnen door mee te doen aan de Pro League Challenge, de enige volledig gratis voorspellingscompetitie voor fans van het Belgische kampioenschap. Profiteer van het advies van Wesley Sonck en maak je voorspellingen. 1, X, 2? Maak de juiste keuze en laat zien dat jij DÉ specialist van het Belgische voetbal bent met de Pro League Challenge.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.