• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Jupiler Pro League

In België maakt voetbal altijd heel wat los en het Belgische kampioenschap vormt daar geen uitzondering op. Tijdens deze competitie nemen de 18 grootste Belgische voetbalclubs het in ons platte landje tegen elkaar op om de beroemde gouden stier te bemachtigen. Er staat heel wat op het spel: de winnaar van de Jupiler Pro League wint de felbegeerde toegang tot de groepsfase van de prestigieuze Champions League. Welk team betoont zijn fans eer door deze Jupiler Pro League te winnen? Met Circus profiteer je van de beste noteringen op de markt, waarmee jij op het beste van Belgisch voetbal kan wedden.

De grootste Belgische voetbalclubs op jacht naar de D1A-trofee

Op het programma dit seizoen: uitzonderlijke goals, verrassende outsiders en Belgische Clásicogekte met Standard-Anderlecht. Wee de verliezers, want aan het einde van deze klassieke fase, bemachtigt de leader een plekje in de Europa League. De clubs zetten dus alles op het spel om als eerste in het klassement van de Jupiler Pro League te eindigen.

Deel je passie voor voetbal met sportweddenschappen op de Jupiler Pro League

Beleef je voetbalpassie nu nog intenser door, al dan niet in live-modus, te wedden op al je favoriete wedstrijden van de Jupiler Pro League. En dat met de beste noteringen!

Er bestaan een heleboel markten om te wedden op het Belgische kampioenschap. Wie wint er dit seizoen de Jupiler Pro League? Welke speler draagt de volgende Gouden Stier, de trofee voor de topschutter van de Jupiler Pro League? Wie van Luik of Beerschot zal er het beste voorstaan in het klassement?

Bij Circus wed je op de winnaar van de wedstrijd of op de winnaar bij rust. Wed je liever op de cijfers? Plaats dan een weddenschap op de score van de wedstrijd. Zullen er meer dan een bepaald aantal doelpunten vallen? Worden ze in de eerste of tweede helft gemaakt? Welk team scoort als eerste en wat is de eindscore van de wedstrijd?

Overwinning is onbetaalbaar, maar het heeft een smaak. Als je nog meer wilt genieten van de overwinning van je favoriete club, aarzel dan niet om live te wedden. Houd de wedstrijd in de gaten ... en de noteringen! Ze veranderen afhankelijk vans de laatste acties in de wedstrijd en ze helpen je bij het plaatsen van de winnende weddenschap waar je op hoopte. Met Circus beleef je voetbal alsof je daadwerkelijk op het veld staat.

Maar dat is nog niet alles! Bij Circus kan je elke week tot wel € 1.000 winnen door mee te doen aan de Pro League Challenge, de enige volledig gratis voorspellingscompetitie voor fans van het Belgische kampioenschap. Profiteer van het advies van Wesley Sonck en maak je voorspellingen. 1, X, 2? Maak de juiste keuze en laat zien dat jij DÉ specialist van het Belgische voetbal bent met de Pro League Challenge.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden