• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Premier League
07/05/22 - 14:00
Brentford : Southampton
Beide teams hebben gescoord in 4 van de laatste 5 -uitwedstrijden van Southampton tegen teams uit het midden van het klassement zoals Brentford.
Beide teams scoren
Ja1.74
Premier League
07/05/22 - 14:00
Burnley : Aston Villa
Burnley heeft de -1,5 handicap in alle van zijn laatste 3 -thuisverliezen verloren.
Aziatisch handicap
Aston Villa (-1.5)4.65
Premier League
07/05/22 - 14:00
Chelsea : Wolverhampton
Chelsea heeft de -1,5 handicap in 14 van zijn laatste 18 -thuisoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
Chelsea (-1.5)2.05
Premier League
07/05/22 - 14:00
Crystal Palace : Watford
C Palace heeft de -1,5 handicap in alle van zijn laatste 5 -thuisoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
Crystal Palace (-1.5)2.75
Premier League
07/05/22 - 16:30
Brighton : Man United
Brighton heeft de -1,5 handicap in alle van zijn laatste 4 -thuisverliezen verloren.
Aziatisch handicap
Man United (-1.5)4.75
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Premier League

Elke fan van voetbal zoals jij weet dat de Premier League bij de sportevenementen hoort die je echt niet wilt missen. Het Engelse voetbalkampioenschap is inderdaad dé gelegenheid om je favoriete teams het tegen elkaar te zien opnemen op het veld. Wat je favoriete club ook is, wed vanaf nu en voeg een vleugje spanning en sensatie toe aan de Premier League. Circus biedt je een breed aanbod aan markten en voordelige noteringen aan, zodat jij de wedstrijden beleeft alsof jij je echt in het stadion bevindt!

Ervaar de intensiteit van één van de meest populaire sportleagues ter wereld

De Premier League, die in 1922 voor het eerst werd gehouden, belooft weer spannend te worden. 20 clubs zullen de strijd met elkaar aangaan om net zo te zegevieren als de Engelse kampioen. Je zal je gegarandeerd amuseren! Het Engelse kampioenschap biedt je met zijn 380 wedstrijden ontelbaar veel mogelijkheden om een winnende weddenschap te plaatsen. Manchester United heeft de meeste overwinningen op zijn naam, maar in de laatste jaren hebben clubs als Chelsea, Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspur het ook heel goed gedaan. Alle clubs willen bij de beste 4 eindigen om zo hun plekje in het volgende seizoen van de UEFA Champions League-groepsfase te bemachtigen waarin ze zullen strijden tegen de beste Europese clubs.

Als jij de uitslagen van de Premier League bijhoudt, weet je dat het dit jaar een lastige competitie is die nog spannender is als ooit tevoren. Denk jij dat Liverpool een nieuwe titel zal winnen? Of zal een ander team uit de top 4 de titel bemachtigen? Gebruik je voetbalkennis, plaats winnende weddenschappen op de Premier League en ontdek of jouw voorspellingen juist zijn!

Al onze markten om op de Premier League te wedden

Tijdens een voetbalwedstrijd kan er van alles gebeuren. En dat is de reden dat Circus je een enorm aanbod aan markten biedt. Zo kan jij wedden op een heleboel aspecten van de confrontatie.

Je kan natuurlijk op de winnaar van de wedstrijd wedden, maar ook op de winnaar van de eerste helft. Welk team sleept de overwinning binnen? Zal er een ommekeer komen in de tweede helft van de wedstrijd? Houd de noteringen in de gaten en voorspel de uitslag van de wedstrijd met gemak!

Wed op de score van de wedstrijd voor nog meer mogelijkheden. Wat zal de exacte score zijn aan het eind van de eerste helft of van de wedstrijd? Wie maakt het eerste doelpunt? Zullen er meer dan een bepaald aantal doelpunten vallen? Welk team slaagt erin om in beide helften te scoren? Je snapt het al. Er zijn een heleboel markten beschikbaar, zodat jij de weddenschap kan plaatsen die het best bij je past.

Probeer onze combiwedenschappen of systeemweddenschappen als het een avond boordevol wedstrijden belooft te worden! Zo wed je makkelijker op meerdere wedstrijden tegelijk! Daarnaast bieden ze je erg interessante noteringen als al je voorspellingen correct blijken te zijn.

Wed, zo word jij de 12e speler van het team. Je kennis van jouw team en de tegenstander zijn essentieel om dé winnende weddenschap te plaatsen. Maar als je toch nog elke adviezen wilt, aarzel dan niet om onze tips om te wedden op voetbal te bekijken.

Ben je er klaar voor? Denk jij dat je een expert in sportweddenschappen op voetbal bent? Test je kennis vanaf nu!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.