• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Premier League
27/11/23 - 20:00
Fulham : Wolverhampton
Fulham heeft de -1,5 handicap in 3 van zijn laatste 5 -thuisoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
Fulham (-1.5)4.65
Premier League
02/12/23 - 15:00
Brentford : Luton Town
Brentford heeft de -1,5 handicap in 11 van zijn laatste 15 -thuisoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
Brentford (-1.5)2.31
Premier League
02/12/23 - 15:00
Burnley : Sheffield Utd
Sheffield Utd heeft de -1,5 handicap in 3 van zijn laatste 4 -uitwedstrijden verloren.
Aziatisch handicap
Burnley (-1.5)3.25
Premier League
03/12/23 - 14:00
Chelsea : Brighton
Chelsea heeft de -1,5 handicap in 10 van zijn laatste 14 -thuisoverwinningen overkomen tegen teams uit de eerste helft van het klassement zoals Brighton.
Aziatisch handicap
Chelsea (-1.5)2.75
Premier League
03/12/23 - 14:00
West Ham : Crystal Palace
West Ham heeft de -1,5 handicap in 3 van zijn laatste 7 -thuiswedstrijden overkomen.
Aziatisch handicap
West Ham (-1.5)3.65
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Premier League

Elke fan van voetbal zoals jij weet dat de Premier League bij de sportevenementen hoort die je echt niet wilt missen. Het Engelse voetbalkampioenschap is inderdaad dé gelegenheid om je favoriete teams het tegen elkaar te zien opnemen op het veld. Wat je favoriete club ook is, wed vanaf nu en voeg een vleugje spanning en sensatie toe aan de Premier League. Circus biedt je een breed aanbod aan markten en voordelige noteringen aan, zodat jij de wedstrijden beleeft alsof jij je echt in het stadion bevindt!

Ervaar de intensiteit van één van de meest populaire sportleagues ter wereld

De Premier League, die in 1922 voor het eerst werd gehouden, belooft weer spannend te worden. 20 clubs zullen de strijd met elkaar aangaan om net zo te zegevieren als de Engelse kampioen. Je zal je gegarandeerd amuseren! Het Engelse kampioenschap biedt je met zijn 380 wedstrijden ontelbaar veel mogelijkheden om een winnende weddenschap te plaatsen. Manchester United heeft de meeste overwinningen op zijn naam, maar in de laatste jaren hebben clubs als Chelsea, Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspur het ook heel goed gedaan. Alle clubs willen bij de beste 4 eindigen om zo hun plekje in het volgende seizoen van de UEFA Champions League-groepsfase te bemachtigen waarin ze zullen strijden tegen de beste Europese clubs.

Als jij de uitslagen van de Premier League bijhoudt, weet je dat het dit jaar een lastige competitie is die nog spannender is als ooit tevoren. Denk jij dat Liverpool een nieuwe titel zal winnen? Of zal een ander team uit de top 4 de titel bemachtigen? Gebruik je voetbalkennis, plaats winnende weddenschappen op de Premier League en ontdek of jouw voorspellingen juist zijn!

Al onze markten om op de Premier League te wedden

Tijdens een voetbalwedstrijd kan er van alles gebeuren. En dat is de reden dat Circus je een enorm aanbod aan markten biedt. Zo kan jij wedden op een heleboel aspecten van de confrontatie.

Je kan natuurlijk op de winnaar van de wedstrijd wedden, maar ook op de winnaar van de eerste helft. Welk team sleept de overwinning binnen? Zal er een ommekeer komen in de tweede helft van de wedstrijd? Houd de noteringen in de gaten en voorspel de uitslag van de wedstrijd met gemak!

Wed op de score van de wedstrijd voor nog meer mogelijkheden. Wat zal de exacte score zijn aan het eind van de eerste helft of van de wedstrijd? Wie maakt het eerste doelpunt? Zullen er meer dan een bepaald aantal doelpunten vallen? Welk team slaagt erin om in beide helften te scoren? Je snapt het al. Er zijn een heleboel markten beschikbaar, zodat jij de weddenschap kan plaatsen die het best bij je past.

Probeer onze combiwedenschappen of systeemweddenschappen als het een avond boordevol wedstrijden belooft te worden! Zo wed je makkelijker op meerdere wedstrijden tegelijk! Daarnaast bieden ze je erg interessante noteringen als al je voorspellingen correct blijken te zijn.

Wed, zo word jij de 12e speler van het team. Je kennis van jouw team en de tegenstander zijn essentieel om dé winnende weddenschap te plaatsen. Maar als je toch nog elke adviezen wilt, aarzel dan niet om onze tips om te wedden op voetbal te bekijken.

Ben je er klaar voor? Denk jij dat je een expert in sportweddenschappen op voetbal bent? Test je kennis vanaf nu!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden