• Wedstrijden
  • Alle leagues
Ligue 1
07/05/22 - 15:00
Stade Brestois : Strasbourg
Stade Brestois heeft de -1,5 handicap in alle van zijn laatste 4 -thuisverliezen verloren tegen teams uit de top 6 zoals Strasbourg.
Aziatisch handicap
Strasbourg (-1.5)2.85
Ligue 1
08/05/22 - 11:00
Metz : Olympic Lyonnais
Lyon heeft met nul gewonnen in 4 van zijn laatste 5 -uitoverwinningen.
Winnaar & beide teams scoren
Olympic Lyonnais & nee2.40
Ligue 1
08/05/22 - 13:00
Angers : Bordeaux
Bordeaux heeft verloren in 6 van zijn laatste 8 -uitwedstrijden.
Winnaar
Angers2.11
Ligue 1
08/05/22 - 13:00
Clermont Foot : Montpellier
Clermont heeft de eerste helft verloren en de tweede helft verloren in 2 van zijn laatste 3 -thuiswedstrijden.
Rust/Einde
2/26.25
Ligue 1
08/05/22 - 13:00
Reims : RC Lens
Reims heeft met nul gewonnen in 3 van zijn laatste 4 -thuisoverwinningen.
Winnaar & beide teams scoren
Reims & nee5.45
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Ligue 1

Ben jij fan van Frans voetbal? Dan is dit je kans! Bij Circus profiteer je van een heleboel sportweddenschapmogelijkheden met de beste noteringen op de Ligue 1, waarin de 20 grootste teams van het land het tijdens 38 wedstrijden tegen elkaar opnemen. Onze vele markten zullen alle wedders bekoren, of ze nu beginnelingen of ervaren zijn. Heb jij al voorspellingen voor wie er dit jaar 2021 in de finale om de titel strijdt? Maakt jouw favoriete team kans op de hexagonale trofee? Het is tijd om je voorspellingen om te toveren tot winnende weddenschappen op voetbal?

Er staan verschillende trofeën centraal

Deze nieuwe editie van de Ligue 1 blijft voetbalfans met bloedstollende wedstrijden belonen. De beste drie ploegen in de Ligue 1 verdienen hun ticket voor de UEFA Champions League, waarbij de finalisten zich rechtstreeks kwalificeren voor de groepsfase. Alle teams dromen ervan om hun ticket naar het prestigieuze Europese toernooi veilig te stellen.

Niet alleen de clubs worden beloond in de Ligue 1. Spelers kunnen ook hun stempel drukken met de UNFP Speler van de Maand-award. De spelers van PSG hebben het record voor de meeste titels met 38, gevolgd door de spelers van OM met 24. Er is ook een kans om een award te winnen voor de Speler van het Jaar, Manager van het Jaar en Jongste Speler van het Jaar en het beste aankomende talent van het jaar in de Ligue 1 en Ligue 2.

Al onze markten om op de Ligue 1 te wedden

Wed op de winnaar van de wedstrijd. Bepaal of je team de wedstrijd wint en bekijk of je voorspellingen juist zijn. Je kan ook wedden op de winnaar in de rust, want het resultaat kan in de tweede helft van de wedstrijd heel snel veranderen. Controleer de notering om te zien welk team als favoriet of als underdog begint.

Plaats ook een weddenschap op de score van de wedstrijd. Wat zal de eindscore worden? Welk team scoort en welk team scoort helemaal niet in de eerste helft? Zullen er meer dan een bepaald aantal doelpunten vallen? Wie maakt het eerste doelpunt in de wedstrijd? Je hebt het al begrepen. We bieden je een enorm aanbod aan markten waarmee je kan wedden op alle aspecten van een voetbalwedstrijd.

Maar dat is nog niet alles! Vergeet ook niet dat het mogelijk is om in livemodus te wedden op Circus. Profiteer van de progressieve noteringen waarmee je dé winnende weddenschap kan plaatsen als er zich een wending voordoet. Je hebt de Ligue 1 nog nooit zo beleefd!

Je kan maar naar één wedstrijd tegelijk kijken, maar je kan op alle wedstrijden wedden die je maar wilt! Dankzij onze combi- en systeemweddenschappen profiteer je van interessante noteringen bij een winnende weddenschap. Inderdaad, de verschillende noteringen worden met elkaar vermenigvuldigd als je juiste weddenschappen hebt geplaatst, waardoor het plezier van elke winnende weddenschap wordt verhoogd!

Als je meer wilt weten, aarzel dan niet om onze tips om op voetbal te wedden te raadplegen.

Met eindeloze mogelijkheden mag je de Ligue 1 echt niet missen, dus wed nu!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.