• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Ligue 1
19/04/24 - 19:00
Nice : Lorient
Lorient heeft de -1,5 handicap in 17 van zijn laatste 21 -uitverliezen verloren.
Aziatisch handicap
Nice (-1.5)2.47
Ligue 1
20/04/24 - 15:00
Nantes : Rennes
Nantes heeft de -1,5 handicap in alle van zijn laatste 4 -thuiswedstrijden verloren.
Aziatisch handicap
Rennes (-1.5)4.70
Ligue 1
20/04/24 - 19:00
RC Lens : Clermont Foot
Clermont heeft de -1,5 handicap in 9 van zijn laatste 18 -uitverliezen verloren.
Aziatisch handicap
RC Lens (-1.5)2.12
Ligue 1
21/04/24 - 13:00
Lille : Strasbourg
Lille heeft de -1,5 handicap in 3 van zijn laatste 4 -thuiswedstrijden tegen teams uit het midden van het klassement zoals Strasbourg overkomen.
Aziatisch handicap
Lille (-1.5)2.55
Ligue 1
21/04/24 - 13:00
Reims : Montpellier
Montpellier heeft de -1,5 handicap in 20 van zijn laatste 27 -uitverliezen verloren.
Aziatisch handicap
Reims (-1.5)3.40
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Ligue 1

Ben jij fan van Frans voetbal? Dan is dit je kans! Bij Circus profiteer je van een heleboel sportweddenschapmogelijkheden met de beste noteringen op de Ligue 1, waarin de 20 grootste teams van het land het tijdens 38 wedstrijden tegen elkaar opnemen. Onze vele markten zullen alle wedders bekoren, of ze nu beginnelingen of ervaren zijn. Heb jij al voorspellingen voor wie er dit jaar 2021 in de finale om de titel strijdt? Maakt jouw favoriete team kans op de hexagonale trofee? Het is tijd om je voorspellingen om te toveren tot winnende weddenschappen op voetbal?

Er staan verschillende trofeën centraal

Deze nieuwe editie van de Ligue 1 blijft voetbalfans met bloedstollende wedstrijden belonen. De beste drie ploegen in de Ligue 1 verdienen hun ticket voor de UEFA Champions League, waarbij de finalisten zich rechtstreeks kwalificeren voor de groepsfase. Alle teams dromen ervan om hun ticket naar het prestigieuze Europese toernooi veilig te stellen.

Niet alleen de clubs worden beloond in de Ligue 1. Spelers kunnen ook hun stempel drukken met de UNFP Speler van de Maand-award. De spelers van PSG hebben het record voor de meeste titels met 38, gevolgd door de spelers van OM met 24. Er is ook een kans om een award te winnen voor de Speler van het Jaar, Manager van het Jaar en Jongste Speler van het Jaar en het beste aankomende talent van het jaar in de Ligue 1 en Ligue 2.

Al onze markten om op de Ligue 1 te wedden

Wed op de winnaar van de wedstrijd. Bepaal of je team de wedstrijd wint en bekijk of je voorspellingen juist zijn. Je kan ook wedden op de winnaar in de rust, want het resultaat kan in de tweede helft van de wedstrijd heel snel veranderen. Controleer de notering om te zien welk team als favoriet of als underdog begint.

Plaats ook een weddenschap op de score van de wedstrijd. Wat zal de eindscore worden? Welk team scoort en welk team scoort helemaal niet in de eerste helft? Zullen er meer dan een bepaald aantal doelpunten vallen? Wie maakt het eerste doelpunt in de wedstrijd? Je hebt het al begrepen. We bieden je een enorm aanbod aan markten waarmee je kan wedden op alle aspecten van een voetbalwedstrijd.

Maar dat is nog niet alles! Vergeet ook niet dat het mogelijk is om in livemodus te wedden op Circus. Profiteer van de progressieve noteringen waarmee je dé winnende weddenschap kan plaatsen als er zich een wending voordoet. Je hebt de Ligue 1 nog nooit zo beleefd!

Je kan maar naar één wedstrijd tegelijk kijken, maar je kan op alle wedstrijden wedden die je maar wilt! Dankzij onze combi- en systeemweddenschappen profiteer je van interessante noteringen bij een winnende weddenschap. Inderdaad, de verschillende noteringen worden met elkaar vermenigvuldigd als je juiste weddenschappen hebt geplaatst, waardoor het plezier van elke winnende weddenschap wordt verhoogd!

Als je meer wilt weten, aarzel dan niet om onze tips om op voetbal te wedden te raadplegen.

Met eindeloze mogelijkheden mag je de Ligue 1 echt niet missen, dus wed nu!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden