• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Bundesliga
06/05/22 - 18:30
VfL Bochum : DSC Arminia Bielefeld
A Bielefeld heeft de -1,5 handicap in 5 van zijn laatste 6 -uitwedstrijden verloren.
Aziatisch handicap
VfL Bochum (-1.5)3.85
Bundesliga
07/05/22 - 13:30
SpVgg Greuther Fürth : Bor. Dortmund
Greuther Furth heeft de -1,5 handicap in alle van zijn laatste 4 -thuisverliezen verloren.
Aziatisch handicap
Bor. Dortmund (-1.5)1.79
Bundesliga
07/05/22 - 13:30
1 FC Cologne : VfL Wolfsburg
Wolfsburg heeft de -1,5 handicap in 7 van zijn laatste 9 -uitverliezen verloren.
Aziatisch handicap
1 FC Cologne (-1.5)2.48
Bundesliga
07/05/22 - 13:30
SC Freiburg : Union Berlin
Beide teams hebben gescoord in alle van de laatste 7 -thuiswedstrijden van SC Freiburg tegen teams uit de eerste helft van het klassement zoals Union Berlin.
Beide teams scoren
Ja1.70
Bundesliga
07/05/22 - 13:30
Hoffenheim : Bayer Leverkusen
Leverkusen heeft de -1,5 handicap in alle van zijn laatste 3 -uitoverwinningen overkomen.
Aziatisch handicap
Bayer Leverkusen (-1.5)3.25
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Bundesliga

De Bundesliga brengt 18 ploegen bij elkaar die het tegen elkaar opnemen in het al onmisbare Duitse voetbalkampioenschap. Het eindklassement van de Bundesliga is van groot belang. Er staan meerdere tickets voor de Champions League en een gegarandeerde plaats in de Europa League op het spel tijdens deze competitie. Welke teams slagen erin zich te kwalificeren voor deze prestigieuze internationale toernooien?

Bayern München in de schijnwerpers

Bayern is de Rekordmeister met 30 titels waarvan 15 keer tijdens de laatste 20 edities. Zal de Beierse club, die sinds 2013 onverslaanbaar is, er dit jaar in slagen een nieuwe titel binnen te halen of wordt de kampioen eindelijk van de troon verstoten? Er is één ding zeker. Je kan bij Circus sportweddenschappen plaatsen op de Bundesliga, dus wacht niet langer!

Verschillende weddenschaptypes en markten

Heb je geen enkele wedstrijd gemist? Test je kennis en wed op het resultaat van de volgende wedstrijden van het seizoen. Circus biedt je een verscheidenheid aan sportweddenschappen op de grootste competities.

Bij Circus kan je wedden op de winnaar van de wedstrijd of op een nulwedstrijd. Houd de noteringen in de gaten. Zij zijn je beste hulpjes bij het voorspellen van de uitslag van een wedstrijd. Hoe lager de notering, hoe hoger de kans om een winnende weddenschap te plaatsen.

Je kan ook alleen op het totaal aantal gemaakte doelpunten wedden. Er wordt je een aantal doelpunten voorgesteld. Het is aan jou om te voorspellen of er meer of minder zullen vallen. Je kan ook een sportweddenschap plaatsen op het team dat als eerste scoort of het team dat bij rust voorstaat. Hebben beide ploegen gescoord? Jij moet voorspellen of allebei de ploegen minimaal een doelpunt zullen scoren tijdens de wedstrijd.

We bieden je ook een heleboel andere weddenschapsopties zoals draw no bet, double chance of handicap, waarmee je al je kennis van sportweddenschappen kan inzetten.

Belooft het een avond boordevol wedstrijden te worden? Wed op meerdere wedstrijden tegelijkertijd met onze combi- en systeemweddenschappen.

Wed live

Als je echt op het randje wilt leven, vergeet dan niet dat je ook in livemodus kan wedden. Volg de noteringen live en geniet nog meer van de overwinning van je favoriete club.

Je kennis maakt het verschil

Sportwedden op voetbal is erg makkelijk, vooral als je onze tips volgt, maar om de juiste voorspelling te maken heb je de juiste kennis nodig. Vergelijk je noteringen voor je inzet en controleer wat je het meeste oplevert. Analyseer de samenstelling van de ploegen. Bekijk of een speler geblesseerd is of niet mee mag spelen. Bedenk welke tactiek de trainer gaat gebruiken voor de wedstrijd.

Ben jij een echte expert in voetbal? Dan is nu het moment om je kennis te testen door te een sportweddenschap te plaatsen op de Bundesliga.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.