• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Bundesliga

De Bundesliga brengt 18 ploegen bij elkaar die het tegen elkaar opnemen in het al onmisbare Duitse voetbalkampioenschap. Het eindklassement van de Bundesliga is van groot belang. Er staan meerdere tickets voor de Champions League en een gegarandeerde plaats in de Europa League op het spel tijdens deze competitie. Welke teams slagen erin zich te kwalificeren voor deze prestigieuze internationale toernooien?

Bayern München in de schijnwerpers

Bayern is de Rekordmeister met 30 titels waarvan 15 keer tijdens de laatste 20 edities. Zal de Beierse club, die sinds 2013 onverslaanbaar is, er dit jaar in slagen een nieuwe titel binnen te halen of wordt de kampioen eindelijk van de troon verstoten? Er is één ding zeker. Je kan bij Circus sportweddenschappen plaatsen op de Bundesliga, dus wacht niet langer!

Verschillende weddenschaptypes en markten

Heb je geen enkele wedstrijd gemist? Test je kennis en wed op het resultaat van de volgende wedstrijden van het seizoen. Circus biedt je een verscheidenheid aan sportweddenschappen op de grootste competities.

Bij Circus kan je wedden op de winnaar van de wedstrijd of op een nulwedstrijd. Houd de noteringen in de gaten. Zij zijn je beste hulpjes bij het voorspellen van de uitslag van een wedstrijd. Hoe lager de notering, hoe hoger de kans om een winnende weddenschap te plaatsen.

Je kan ook alleen op het totaal aantal gemaakte doelpunten wedden. Er wordt je een aantal doelpunten voorgesteld. Het is aan jou om te voorspellen of er meer of minder zullen vallen. Je kan ook een sportweddenschap plaatsen op het team dat als eerste scoort of het team dat bij rust voorstaat. Hebben beide ploegen gescoord? Jij moet voorspellen of allebei de ploegen minimaal een doelpunt zullen scoren tijdens de wedstrijd.

We bieden je ook een heleboel andere weddenschapsopties zoals draw no bet, double chance of handicap, waarmee je al je kennis van sportweddenschappen kan inzetten.

Belooft het een avond boordevol wedstrijden te worden? Wed op meerdere wedstrijden tegelijkertijd met onze combi- en systeemweddenschappen.

Wed live

Als je echt op het randje wilt leven, vergeet dan niet dat je ook in livemodus kan wedden. Volg de noteringen live en geniet nog meer van de overwinning van je favoriete club.

Je kennis maakt het verschil

Sportwedden op voetbal is erg makkelijk, vooral als je onze tips volgt, maar om de juiste voorspelling te maken heb je de juiste kennis nodig. Vergelijk je noteringen voor je inzet en controleer wat je het meeste oplevert. Analyseer de samenstelling van de ploegen. Bekijk of een speler geblesseerd is of niet mee mag spelen. Bedenk welke tactiek de trainer gaat gebruiken voor de wedstrijd.

Ben jij een echte expert in voetbal? Dan is nu het moment om je kennis te testen door te een sportweddenschap te plaatsen op de Bundesliga.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden