• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Serie A

De strijd tussen de beste Italiaanse teams is begonnen. Het belooft spannend voetbal te worden in de Serie A met memorabele goals en uitzonderlijke wedmogelijkheden. Het Italiaanse kampioenschap maakt deel uit van de Big Five, ofwel de 5 grootste Europese voetballeagues! Net als de Premier League in Engeland, de Bundesliga in Duitsland, LaLiga in Spanje en Ligue 1 in Frankrijk, brengt de Serie A alle sport- en wedfans samen. Volg jij de voetbalresultaten en mis je nooit een wedstrijd van je favoriete team? Dan kunnen onze sportweddenschappen op de Serie A een nieuwe dimensie toevoegen aan jouw passie voor voetbal. Circus biedt je inderdaad een heleboel markten en de beste noteringen van het moment, zodat jij voetbal voor de volle 200% kan beleven.

Het beste van Italiaans voetbal

De Serie A is de eerste Italiaanse voetballeague. Miljoenen fans van overal ter wereld volgen de wedstrijden van deze fenomenale competitie. De beste 20 clubs van het land nemen het tegen elkaar op in 38 wedstrijden om uiteindelijk gekroond te worden tot Italiaans kampioen en de beroemde Scudetto te bemachtigen. De top 4 teams van de Serie A kwalificeren zich ook voor de Champions League waarin zij het op nemen tegen grote Europese clubs. Dit seizoen van het voetbalkampioenschap uit Italië belooft nog spannender te worden dan ooit.

Wie wordt er dit seizoen de kampioen van Italië?

De Italiaanse league is de gelegenheid bij uitstek om een aantal van de beste Europese voetballers in actie te zien. Onze landgenoot Romelu Lukaku, die als spits speelt voor Inter Milan, heeft zich bewezen als een van de sterkste mannen van zijn ploeg. Dries Mertens werd de beste topscorer aller tijden voor Napoli door het record te breken van Marek Hamšík. Zullen zij hun clubs naar de finale leiden of zullen ze worden verdreven door andere grote clubs zoals AC Milan of Juventus? Zet je kennis over deze topspelers en hun clubs in en plaats winnende weddenschappen in prematch- of livemodus.

Al onze markten op de Serie A

Wed op de winnaar van de wedstrijd, de winnaar bij rust of de eerste doelpuntenmakers van de wedstrijd. Houd de noteringen regelmatig in de gaten om de beste weddenschap te plaatsen en om te bepalen welk team waarschijnlijk het meeste zal opleveren. Hoe lager de notering, hoe meer je kans hebt om te winnen.

Maar dat is nog niet alles! Waarom wed je ook niet op de score van de wedstrijd? Wed op de exacte scoren aan het eind van de eerste helft of van de wedstrijd. Bepaal of er in de loop van de wedstrijd meer dan een bepaald aantal doelpunten zal worden gescoord. Voorspel in welke helft er meer doelpunten zullen vallen. Circus biedt je het grootste aanbod aan sportweddenschappen, zodat jij kan wedden op wat je hartje begeert!

Vergeet niet dat het ook mogelijk is om live te wedden. Beleef de wedstrijd alsof je daadwerkelijk erbij bent en profiteer van een heleboel mogelijkheden om winnende weddenschappen te plaatsen. Live weddenschappen bieden ook progressieve noteringen die veranderen afhankelijk van de laatste gebeurtenissen in de wedstrijd. Het is aan jou om op het beste moment in te grijpen!

Lees onze tips om te wedden op voetbal en profiteer van al onze adviezen.

Wacht niet langer en wed nu op de Serie A!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.