• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Serie A

De strijd tussen de beste Italiaanse teams is begonnen. Het belooft spannend voetbal te worden in de Serie A met memorabele goals en uitzonderlijke wedmogelijkheden. Het Italiaanse kampioenschap maakt deel uit van de Big Five, ofwel de 5 grootste Europese voetballeagues! Net als de Premier League in Engeland, de Bundesliga in Duitsland, LaLiga in Spanje en Ligue 1 in Frankrijk, brengt de Serie A alle sport- en wedfans samen. Volg jij de voetbalresultaten en mis je nooit een wedstrijd van je favoriete team? Dan kunnen onze sportweddenschappen op de Serie A een nieuwe dimensie toevoegen aan jouw passie voor voetbal. Circus biedt je inderdaad een heleboel markten en de beste noteringen van het moment, zodat jij voetbal voor de volle 200% kan beleven.

Het beste van Italiaans voetbal

De Serie A is de eerste Italiaanse voetballeague. Miljoenen fans van overal ter wereld volgen de wedstrijden van deze fenomenale competitie. De beste 20 clubs van het land nemen het tegen elkaar op in 38 wedstrijden om uiteindelijk gekroond te worden tot Italiaans kampioen en de beroemde Scudetto te bemachtigen. De top 4 teams van de Serie A kwalificeren zich ook voor de Champions League waarin zij het op nemen tegen grote Europese clubs. Dit seizoen van het voetbalkampioenschap uit Italië belooft nog spannender te worden dan ooit.

Wie wordt er dit seizoen de kampioen van Italië?

De Italiaanse league is de gelegenheid bij uitstek om een aantal van de beste Europese voetballers in actie te zien. Onze landgenoot Romelu Lukaku, die als spits speelt voor Inter Milan, heeft zich bewezen als een van de sterkste mannen van zijn ploeg. Dries Mertens werd de beste topscorer aller tijden voor Napoli door het record te breken van Marek Hamšík. Zullen zij hun clubs naar de finale leiden of zullen ze worden verdreven door andere grote clubs zoals AC Milan of Juventus? Zet je kennis over deze topspelers en hun clubs in en plaats winnende weddenschappen in prematch- of livemodus.

Al onze markten op de Serie A

Wed op de winnaar van de wedstrijd, de winnaar bij rust of de eerste doelpuntenmakers van de wedstrijd. Houd de noteringen regelmatig in de gaten om de beste weddenschap te plaatsen en om te bepalen welk team waarschijnlijk het meeste zal opleveren. Hoe lager de notering, hoe meer je kans hebt om te winnen.

Maar dat is nog niet alles! Waarom wed je ook niet op de score van de wedstrijd? Wed op de exacte scoren aan het eind van de eerste helft of van de wedstrijd. Bepaal of er in de loop van de wedstrijd meer dan een bepaald aantal doelpunten zal worden gescoord. Voorspel in welke helft er meer doelpunten zullen vallen. Circus biedt je het grootste aanbod aan sportweddenschappen, zodat jij kan wedden op wat je hartje begeert!

Vergeet niet dat het ook mogelijk is om live te wedden. Beleef de wedstrijd alsof je daadwerkelijk erbij bent en profiteer van een heleboel mogelijkheden om winnende weddenschappen te plaatsen. Live weddenschappen bieden ook progressieve noteringen die veranderen afhankelijk van de laatste gebeurtenissen in de wedstrijd. Het is aan jou om op het beste moment in te grijpen!

Lees onze tips om te wedden op voetbal en profiteer van al onze adviezen.

Wacht niet langer en wed nu op de Serie A!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden