• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Finland - Liiga
20/10/21 - 15:30
Ilves : HIFK
Ilves heeft verloren in 8 van zijn laatste 9 wedstrijden in reguliere tijd tegen teams de la première moitié du classement zoals HIFK.
Winnaar (1X2)
HIFK2.06
Finland - Liiga
20/10/21 - 15:30
Jyp Jyväskylä : Kookoo
JYP heeft verloren in 13 van zijn laatste 14 thuiswedstrijden tegen teams de la première moitié du classement zoals KooKoo.
Wedstrijd winnaar (ET & penalties incl.)
Kookoo1.89
Finland - Liiga
20/10/21 - 15:30
KalPa : Ässät
Er zijn minder dan 6 goals gemaakt in 12 van de laatste 13 thuiswedstrijden van KalPa tegen teams bottom-half zoals Ässät.
Aantal doelpunten (Over/Under) (penalties & ET incl.)
Minder dan (5.5)1.59
Finland - Liiga
20/10/21 - 15:30
Pelicans : Jukurit
Pelicans heeft de -1.5 pucklijn in alle van zijn laatste 6 wedstrijden tegen teams bottom-half zoals Jukurit verloren.
Wedstrijd resultaat - Handicap (ET incl.)
Jukurit (1.5)1.95
Finland - Liiga
20/10/21 - 15:30
SaiPa : Lukko
Lukko heeft de -1.5 pucklijn in 11 van zijn laatste 13 uitwedstrijden tegen teams classées dans les 4 derniers zoals SaiPa overkomen.
Wedstrijd resultaat - Handicap (ET incl.)
Lukko (-1.5)3.05
Alle leagues per land
Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.