• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de US Open

De US Open is de vierde grote Grand Slam van het seizoen na de Australian Open, Roland Garros en het toernooi van Wimbledon. Het vindt traditionelerwijs plaats in Flushing Meadows, New York. Dit toernooi, dat aan zijn eigen regels voldoet, trekt een heleboel liefhebbers aan die de sfeer komen proeven en die de kwaliteitsvolle wedstrijden die er gespeeld worden komen bekijken.

De tennisspelers die je dit seizoen moet volgen

Er wordt voor deze nieuwe editie uiteraard uitgekeken naar de grote namen. Of het nu bij de heren is, met de niet te missen Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic of Dominic Thiem, of bij de dames, met onder meer de jonge Naomi Osaka en de onstuitbare Serena Williams, de beste noteringen vind je op Circus.

Hoe plaats je sportweddenschappen op de US Open?

Ontdek de beste noteringen op de US Open en het grootste aanbod aan sportweddenschappen bij Circus.

De weddenschapsmogelijkheden zijn eindeloos. Wed je op de winnaar van de wedstrijd? Het totaal aantal games of het aantal sets? Doe een beroep op je tenniskennis en bepaal welke speler de eerste of geen enkele set wint tijdens de wedstrijd. Je kan ook op de exacte score van de wedstrijd, de handicap of op het even of oneven aantal games wedden.

Houd de noteringen regelmatig in de gaten om je kans op een winnende weddenschap te vergroten. Hoe lager de noteringen zijn, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Met Circus heb je ook de mogelijkheid om live te wedden. Zo heb je dus altijd iets om de wedstrijd nog intenser te beleven!

Ben je het nog niet gewend om te wedden? Ontdek dan een aantal adviezen om de beste weddenschappen op tennis te plaatsen.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden