• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Australian Open

Heb je tennis gemist? Lijkt het alsof je net zo lang hebt moeten wachten als dat de services van Rafa zijn? Het geluid van de gele balletjes op de tennisbaan klinkt je als goud in de oren? Droom je zelfs van de kreten van Serena Williams? Dat komt goed uit! De tenniscompetitie is terug met de eerste Grand Slam van het jaar: de Australian Open. Tijdens dit eerste grote toernooi van het jaar kan je de toekomstige sterren spotten en waarop je tijdens Roland-Garros, Wimbledon of de US Open kan wedden!

Onder de zon van Melbourne nemen de beste spelers het tegen elkaar op in twee hectische weken en onder het toeziend oog van toeschouwers en gokkers. Wed met de beste noteringen op de beste tennismannen en -vrouwen die er klaar voor zijn om de blauwe banen van Melbourne Park te betreden, of het nu de historische Rod Laver Arena, de imposante Hisense Arena of de beroemde Margaret Court Arena is.

Nieuwe records of de opkomst van een volgende generatie?

Na meer dan 15 jaar, wordt het ATP-herencircuit overheerst door de onoverwinnelijkeonoverwinnelijke Big 3. Roger Federer, Rafael Nafal en Novak Djokovic hebben samen een indrukwekkend aantal Grand Slam-titels op hun naam staan. Dat zou genoeg moeten zijn om de volgende generatie die zichzelf nog altijd van hun beste kant moeten laten zien en de druk van de grote toernooien moeten weerstaan, bang te maken.

En wat als de volgende generatie echt gearriveerd is? Stéfanos Tsitsipás, Alexander Zverev, David Goffin, Andrey Rublev en Daniil Medvedev willen er allemaal in geloven. De Australiër Nick Kyrgios ook. De Next Gen spelers hebben ongetwijfeld de fysieke mogelijkheden om het ver te schoppen, maar zullen ze ook de mentale weerbaarheid hebben om een grote titel te winnen?

Novak Djokovic is niet van plan dit te laten gebeuren. Hij is een absolute meester op de Australische velden en zal er alles aan doen om zijn positie als favoriete speler van het toernooi te verdedigen. De nummer 1 van de wereld moet het opnemen tegen zijn meest trouwe rivaal, Rafael Nadal, tegen wie hij in 2012 een legendarische finale speelde die elke wedder en tennisliefhebber zich herinnert.

Bij de dames is alles nog mogelijk!

Bij het WTA-damescircuit woedt de strijd verder en laat de loting de deur open voor allerlei verrassingen! Zoals elk jaar zou de eindloting alle tennisfans kunnen verrassen met de komst van een outsider in de finale. Het vrouwentoernooi is daarom het ideale speelterrein voor alle wedders die op zoek zijn naar de beste noteringen.

Bij de favorieten springen verschillende namen in het oog: Sofia Kenin, Elise Mertens en Ashley Barty, die op haar thuisbaan speelt. Ze zijn er allemaal klaar voor om de Australian Open-titel te winnen. De jonge Japanse Naomi Osaka is ook een van de favorieten. Ze hoopt het toernooi opnieuw te winnen. Laten we de ontembare Serena Williams niet vergeten voor een gegarandeerd spektakel. We hoeven je haar niet meer voor te stellen.

Alle markten om op de Australian Open te wedden

Wed op je favoriete spelers en geef een nieuwe dimensie aan je tennispassie. Bij Circus profiteer je van het breedste scala aan markten. Wed op alle wedstrijden van de Australian Open, in live- of prematchmodus en met de beste noteringen van België.

Er wachten een heleboel weddenschapsmogelijkheden op je. Bepaal welke speler het meeste kans heeft om het toernooi te winnen. Je hebt alle wedstrijden van het afgelopen seizoen gevolgd, dus met je tennisanalyse kan je de speler vinden die het jaar op de juiste voet zal beginnen. Wed ook op de winnaar van de wedstrijd, de set of de volgende game. Gebruik je tenniskennis en voorspel het aantal games van een set of de exacte score aan het einde van een set. Zowel voor de spelers als de wedders kan er van alles gebeuren!

Beleef tennis nog intenser en wed live op de Australian Open. Met live weddenschappen kan je op elk moment in een wedstrijd een weddenschap plaatsen met voordelige noteringen. Houd je ogen geopend en plaats de beste weddenschap van het toernooi met Circus.

Om meer te weten te komen over hoe je moet wedden, raadpleeg je onze tips en tricks om te wedden op tennis.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden