• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Australian Open

Heb je tennis gemist? Lijkt het alsof je net zo lang hebt moeten wachten als dat de services van Rafa zijn? Het geluid van de gele balletjes op de tennisbaan klinkt je als goud in de oren? Droom je zelfs van de kreten van Serena Williams? Dat komt goed uit! De tenniscompetitie is terug met de eerste Grand Slam van het jaar: de Australian Open. Tijdens dit eerste grote toernooi van het jaar kan je de toekomstige sterren spotten en waarop je tijdens Roland-Garros, Wimbledon of de US Open kan wedden!

Onder de zon van Melbourne nemen de beste spelers het tegen elkaar op in twee hectische weken en onder het toeziend oog van toeschouwers en gokkers. Wed met de beste noteringen op de beste tennismannen en -vrouwen die er klaar voor zijn om de blauwe banen van Melbourne Park te betreden, of het nu de historische Rod Laver Arena, de imposante Hisense Arena of de beroemde Margaret Court Arena is.

Nieuwe records of de opkomst van een volgende generatie?

Na meer dan 15 jaar, wordt het ATP-herencircuit overheerst door de onoverwinnelijkeonoverwinnelijke Big 3. Roger Federer, Rafael Nafal en Novak Djokovic hebben samen een indrukwekkend aantal Grand Slam-titels op hun naam staan. Dat zou genoeg moeten zijn om de volgende generatie die zichzelf nog altijd van hun beste kant moeten laten zien en de druk van de grote toernooien moeten weerstaan, bang te maken.

En wat als de volgende generatie echt gearriveerd is? Stéfanos Tsitsipás, Alexander Zverev, David Goffin, Andrey Rublev en Daniil Medvedev willen er allemaal in geloven. De Australiër Nick Kyrgios ook. De Next Gen spelers hebben ongetwijfeld de fysieke mogelijkheden om het ver te schoppen, maar zullen ze ook de mentale weerbaarheid hebben om een grote titel te winnen?

Novak Djokovic is niet van plan dit te laten gebeuren. Hij is een absolute meester op de Australische velden en zal er alles aan doen om zijn positie als favoriete speler van het toernooi te verdedigen. De nummer 1 van de wereld moet het opnemen tegen zijn meest trouwe rivaal, Rafael Nadal, tegen wie hij in 2012 een legendarische finale speelde die elke wedder en tennisliefhebber zich herinnert.

Bij de dames is alles nog mogelijk!

Bij het WTA-damescircuit woedt de strijd verder en laat de loting de deur open voor allerlei verrassingen! Zoals elk jaar zou de eindloting alle tennisfans kunnen verrassen met de komst van een outsider in de finale. Het vrouwentoernooi is daarom het ideale speelterrein voor alle wedders die op zoek zijn naar de beste noteringen.

Bij de favorieten springen verschillende namen in het oog: Sofia Kenin, Elise Mertens en Ashley Barty, die op haar thuisbaan speelt. Ze zijn er allemaal klaar voor om de Australian Open-titel te winnen. De jonge Japanse Naomi Osaka is ook een van de favorieten. Ze hoopt het toernooi opnieuw te winnen. Laten we de ontembare Serena Williams niet vergeten voor een gegarandeerd spektakel. We hoeven je haar niet meer voor te stellen.

Alle markten om op de Australian Open te wedden

Wed op je favoriete spelers en geef een nieuwe dimensie aan je tennispassie. Bij Circus profiteer je van het breedste scala aan markten. Wed op alle wedstrijden van de Australian Open, in live- of prematchmodus en met de beste noteringen van België.

Er wachten een heleboel weddenschapsmogelijkheden op je. Bepaal welke speler het meeste kans heeft om het toernooi te winnen. Je hebt alle wedstrijden van het afgelopen seizoen gevolgd, dus met je tennisanalyse kan je de speler vinden die het jaar op de juiste voet zal beginnen. Wed ook op de winnaar van de wedstrijd, de set of de volgende game. Gebruik je tenniskennis en voorspel het aantal games van een set of de exacte score aan het einde van een set. Zowel voor de spelers als de wedders kan er van alles gebeuren!

Beleef tennis nog intenser en wed live op de Australian Open. Met live weddenschappen kan je op elk moment in een wedstrijd een weddenschap plaatsen met voordelige noteringen. Houd je ogen geopend en plaats de beste weddenschap van het toernooi met Circus.

Om meer te weten te komen over hoe je moet wedden, raadpleeg je onze tips en tricks om te wedden op tennis.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.