• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op Wimbledon

Het toernooi van Wimbledon is de derde ronde van de Grand Slam. Net als andere grote toernooien, zoals de Australian Open, Roland-Garros of de US Open, is Wimbledon een must voor alle liefhebbers van tennis en sportweddenschappen. Het wordt beschouwd als het oudste tennistoernooi ter wereld en wordt ook vaak gezien als het meest prestigieuze vanwege de vele unieke kenmerken. In tegenstelling tot andere toernooien is dit het enige toernooi dat een dresscode oplegt aan zijn deelnemers, die gemakkelijk herkenbaar zijn aan hun witte outfits. Bovendien worden de wedstrijden gespeeld op gras, een speciale ondergrond die zelfs de grootste spelers van de ATP- en WTA-circuits kan verrassen.

De All England Lawn Tennis Club organiseert elk jaar het Wimbledon-toernooi op zijn velden. Deze privétennisclub, gelegen in de Londense wijk Wimbledon, biedt niet alleen levenslange toegang tot de spelers die het toernooi winnen, maar ook een ongelooflijk spektakel voor alle sportliefhebbers, of ze er nu naar toe reizen of niet. Mis geen enkel moment en wed op het toernooi met Circus!

Wed op het toernooi van Wimbledon

Er zijn een heleboel weddenschapsopties op tennis. Wed op de winnaar van een set, een wedstrijd of een toernooi. Houd de noteringen regelmatig in de gaten om te bepalen wie de meeste winkansen heeft en bemachtig de grootste prijs!

Is jouw tenniskennis ongeëvenaard? Wed dan op de exacte score van een match of een set, op het totaal aantal games of op het aantal sets. Zal het aantal games even of oneven zijn? Zal een speler een bepaald aantal punten maken? Doe je voorspelling en plaats je weddenschap op de beste noteringen.

Wed live op het Wimbledon-toernooi om wedstrijden nog intenser te beleven. We bieden je ook noteringen die in livemodus veranderen om de beste weddenschap op het beste moment te plaatsen.

Raadpleeg onze tips om te wedden op tennis en profiteer van al onze adviezen.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden