• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op Wimbledon

Het toernooi van Wimbledon is de derde ronde van de Grand Slam. Net als andere grote toernooien, zoals de Australian Open, Roland-Garros of de US Open, is Wimbledon een must voor alle liefhebbers van tennis en sportweddenschappen. Het wordt beschouwd als het oudste tennistoernooi ter wereld en wordt ook vaak gezien als het meest prestigieuze vanwege de vele unieke kenmerken. In tegenstelling tot andere toernooien is dit het enige toernooi dat een dresscode oplegt aan zijn deelnemers, die gemakkelijk herkenbaar zijn aan hun witte outfits. Bovendien worden de wedstrijden gespeeld op gras, een speciale ondergrond die zelfs de grootste spelers van de ATP- en WTA-circuits kan verrassen.

De All England Lawn Tennis Club organiseert elk jaar het Wimbledon-toernooi op zijn velden. Deze privétennisclub, gelegen in de Londense wijk Wimbledon, biedt niet alleen levenslange toegang tot de spelers die het toernooi winnen, maar ook een ongelooflijk spektakel voor alle sportliefhebbers, of ze er nu naar toe reizen of niet. Mis geen enkel moment en wed op het toernooi met Circus!

Wed op het toernooi van Wimbledon

Er zijn een heleboel weddenschapsopties op tennis. Wed op de winnaar van een set, een wedstrijd of een toernooi. Houd de noteringen regelmatig in de gaten om te bepalen wie de meeste winkansen heeft en bemachtig de grootste prijs!

Is jouw tenniskennis ongeëvenaard? Wed dan op de exacte score van een match of een set, op het totaal aantal games of op het aantal sets. Zal het aantal games even of oneven zijn? Zal een speler een bepaald aantal punten maken? Doe je voorspelling en plaats je weddenschap op de beste noteringen.

Wed live op het Wimbledon-toernooi om wedstrijden nog intenser te beleven. We bieden je ook noteringen die in livemodus veranderen om de beste weddenschap op het beste moment te plaatsen.

Raadpleeg onze tips om te wedden op tennis en profiteer van al onze adviezen.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.