• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op Roland-Garros

Roland-Garros, het Franse internationale tennistoernooi, is niets minder dan het langverwachte Grand Slam-toernooi. Dit toernooi op gravel, dat het tweede Grand Slam van het seizoen na de Australian Open is, trekt tennis- en sportweddenschappenliefhebbers van over de hele wereld aan. Volg jij alle wedstrijden al vanaf het begin van het seizoen en ken jij de sterktes en zwaktes van elke speler? Beproef je geluk en wed bij Circus.

Op welke tennisspelers wed je?

Bij de heren is de ultrafavoriete speler van het toernooi natuurlijk de ongeëvenaarde Rafael Nadal die Roland-Garros speelt alsof het een eitje is. Zijn grote rivaal, Novak Djokovic, heeft slechts één Roland-Garros-titel binnengesleept. De noteringen stijgen elke keer als er een confrontatie plaatsvindt tussen deze twee tennisgiganten. Zullen we getuige worden van een nieuwe confrontatie tussen deze twee titanen of zullen ze worden verdrongen door de Next Gen van Thiem, Tsitsipas, Medvedev of Zverev?

Bij de dames zijn er ook interessante noteringen. Zal de jonge Iga Swatiek erin slagen de eerste dubbel van haar carrière te maken? Natuurlijk zal ze de geduchte Simona Halep en Ashleigh Barty moeten uitschakelen, die in 2018 en 2019 tot kampioene werden gekroond, of de legendarische Serena Williams, die we je niet meer hoeven te presenteren, moeten verslaan.

Hoe plaats je sportweddenschappen op tennis?

We bieden je de beste noteringen in de tenniswereld en de grootste verscheidenheid aan sportweddenschappen.

Wed op de winnaar van de wedstrijd, het totaal aantal games of het aantal sets. Gebruik je tenniskennis en bepaal welke speler de eerste set zal winnen of er geen één zal winnen. Je kan ook op de exacte score van de wedstrijd, de handicap of op het even of oneven aantal games wedden.

Houd regelmatig de noteringen in het oog om gemakkelijker de waarschijnlijkheid van een winnende weddenschap te bepalen. Hoe lager de noteringen zijn, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Met Circus heb je ook de mogelijkheid om live te wedden. Zo heb je dus altijd iets om de wedstrijd nog intenser te beleven!

Aarzel niet onze tips te raadplegen om op tennis te wedden. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.