• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
NBA
06/05/22 - 23:00
Philadelphia 76ers : Miami Heat
Heat hebben gewonnen in alle van hun laatste 5 uitwedstrijden tegen teams van de Atlantic.
Money line
Miami Heat1.87
NBA
07/05/22 - 01:30
Dallas Mavericks : Phoenix Suns
Suns hebben gewonnen in 10 van hun laatste 11 uitwedstrijden tegen teams van de Southwest.
Money line
Phoenix Suns1.91
NBA
07/05/22 - 19:30
Milwaukee Bucks : Boston Celtics
Celtics hebben de 1e helft gewonnen in alle van hun laatste 6 wedstrijden tegen teams van de Central.
1ste helft - Winnaar (1x2)
Boston Celtics2.15
NBA
08/05/22 - 00:30
Golden State Warriors : Memphis Grizzlies
Grizzlies hebben gewonnen in 12 van hun laatste 17 wedstrijden uit de conference.
Money line
Memphis Grizzlies3.40
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de NBA

Sinds de oprichting in 1946 trekt de NBA de grootste spelers in de wereld van het basketbal aan. Ze dromen er allemaal van om tijdens dit kampioenschap te groeien en hun naam op de lijst van de grootste spelers aller tijden bij te schrijven. De NBA is een van de 4 grootste leagues in Noord-Amerika, naast de NHL voor ijshockey, de NFL voor American football en de MLB voor baseball. Het reguliere seizoen heeft normaal 82 wedstrijden die de liefhebbers van wedden op basketbal niet willen missen. Volg de conferenties van de oost- en westkust op Circus en wed met de beste noteringen van België. De jacht op de trofee is begonnen en zowel in het Oosten als in het Westen belooft het een geweldig spektakel te worden!

Het Oosten en het Westen strijden om de kampioenstitel van de NBA

De NBA bestaat uit 2 kampioenschappen: de Eastern Conference en de Western Conference. Na een seizoen met 82 wedstrijden, nemen de 8 beste teams van elke Conference het tegen elkaar op tijdens de formidabele play-offs waarin zij zullen strijden om een plekje in de finale van de Conference. Er staat veel op het spel, want elk winnend team ontvangt een ticket naar de NBA-finale, waarin de winnaars van elke Conference het tegen elkaar opnemen. Wie zal dit jaar de kampioen van de NBA worden?

Aan de Oostkust overheersen de Boston Celtics het klassement met winnaars van de Conference. Met 21 titels op naam hebben ze echter al meer dan 10 jaar geen titel meer op zak gestoken. Andere teams zijn onze aandacht ook waard: de Miami Heat, Brooklyn Nets en Milwaukee Bucks, tot voor kort gezien als outsiders, zijn er klaar voor om de grootste teams van hun troon te verstoten.

Aan de Westkust hebben de Los Angeles Lakers de meeste titels op naam. Ze staan ver voor de Golden State Warriors die in de laatste jaren toch meerder malen in de finale van de NBA hebben gestaan. De Los Angeles Clippers beginnen hun nieuwe seizoen met een wraakzuchtige geest en willen hun buren terug naar L.A. sturen.

Het reguliere seizoen, de All-Star Game of de play-offs ... Het NBA-seizoen voor 2020-2021 belooft een seizoen rijk aan verrassingen en winnende weddenschappen te worden!

Felbegeerde individuele beloningen

Net zoals de kampioenstitel van de NBA, zijn de individuele beloningen van de NBA ook felbegeerd. De beste speler, nieuwkomer van het jaar, beste zesde man, MVP van de play-offs of de All-Star Game, beste trainer ... Het is tijd voor je voorspellingen. Wed op de favoriete kandidaten met de beste noteringen! Zowel in het Oosten als in het Westen barst de strijd om het winnen van de eerste league in de wereld van het basketbal los.

Al onze markten om op de NBA te wedden

Zoals elk jaar, zijn de weddenschappen op de NBA een rage bij Circus. Profiteer van de vele markten en plaats een winnende weddenschap met de beste noteringen van België!

Wed op het NBA-klassement met Circus. Wie wint de grote finale? Welk team wordt het beste team van de oostkust? En welk team zal de conference van de westkust overheersen? Welke speler zal de felbegeerde MVP-trofee dit jaar omhoog houden? Welke teams belanden in de play-offs? Wie wordt de beste zesde man?

Wed ook op elke wedstrijd van de competitie. Bepaal de winnaar van de wedstrijd, de eindscore of het totaal aantal punten. Welk team staat er in het eerste kwart of bij rust aan leiding?

Doe een beroep op je basketbalkennis en voorspel het resultaat van een wedstrijd. Bekijk voor extra hulp de noteringen en ontdek de weddenschap die je het meest oplevert. Hoe lager de notering, hoe hoger de kans op een winnende weddenschap!

Heb je zin om op meerdere markten tegelijkertijd te wedden? Probeer dan onze systeem- en combiweddenschappen. Bij een overwinning, worden de noteringen van je ticket vermenigvuldigd waardoor je winst wordt verhoogd!

Maar dat is nog niet alles! Wed ook in livemodus op de wedstrijden van de NBA. Maak je wedstrijd nog spannender en verdubbel je plezier bij een overwinning. Met onze live weddenschappen, plaats jij een winnende weddenschap als de gelegenheid zich voordoet. Profiteer van progressieve noteringen die veranderen afhankelijk van het verloop van de wedstrijd. Houd je ogen geopend en wed met de beste noteringen van het moment

Heb je hulp nodig? Aarzel niet om onze tips om te wedden op basketbal te raadplegen.!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.