• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
NBA
28/11/23 - 00:00
Philadelphia 76ers : Los Angeles Lakers
Lakers hebben verloren in 18 van hun laatste 20 uitwedstrijden tegen teams met een winpercentage zoals 76ers (60-80%).
Winnaar (ET incl.)
Philadelphia 76ers1.48
NBA
28/11/23 - 02:00
Utah Jazz : New Orleans Pelicans
Jazz hebben gewonnen in 9 van hun laatste 11 thuiswedstrijden tegen teams van de Southwest.
Winnaar (ET incl.)
Utah Jazz2.39
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de NBA

Sinds de oprichting in 1946 trekt de NBA de grootste spelers in de wereld van het basketbal aan. Ze dromen er allemaal van om tijdens dit kampioenschap te groeien en hun naam op de lijst van de grootste spelers aller tijden bij te schrijven. De NBA is een van de 4 grootste leagues in Noord-Amerika, naast de NHL voor ijshockey, de NFL voor American football en de MLB voor baseball. Het reguliere seizoen heeft normaal 82 wedstrijden die de liefhebbers van wedden op basketbal niet willen missen. Volg de conferenties van de oost- en westkust op Circus en wed met de beste noteringen van België. De jacht op de trofee is begonnen en zowel in het Oosten als in het Westen belooft het een geweldig spektakel te worden!

Het Oosten en het Westen strijden om de kampioenstitel van de NBA

De NBA bestaat uit 2 kampioenschappen: de Eastern Conference en de Western Conference. Na een seizoen met 82 wedstrijden, nemen de 8 beste teams van elke Conference het tegen elkaar op tijdens de formidabele play-offs waarin zij zullen strijden om een plekje in de finale van de Conference. Er staat veel op het spel, want elk winnend team ontvangt een ticket naar de NBA-finale, waarin de winnaars van elke Conference het tegen elkaar opnemen. Wie zal dit jaar de kampioen van de NBA worden?

Aan de Oostkust overheersen de Boston Celtics het klassement met winnaars van de Conference. Met 21 titels op naam hebben ze echter al meer dan 10 jaar geen titel meer op zak gestoken. Andere teams zijn onze aandacht ook waard: de Miami Heat, Brooklyn Nets en Milwaukee Bucks, tot voor kort gezien als outsiders, zijn er klaar voor om de grootste teams van hun troon te verstoten.

Aan de Westkust hebben de Los Angeles Lakers de meeste titels op naam. Ze staan ver voor de Golden State Warriors die in de laatste jaren toch meerder malen in de finale van de NBA hebben gestaan. De Los Angeles Clippers beginnen hun nieuwe seizoen met een wraakzuchtige geest en willen hun buren terug naar L.A. sturen.

Het reguliere seizoen, de All-Star Game of de play-offs ... Het NBA-seizoen voor 2020-2021 belooft een seizoen rijk aan verrassingen en winnende weddenschappen te worden!

Felbegeerde individuele beloningen

Net zoals de kampioenstitel van de NBA, zijn de individuele beloningen van de NBA ook felbegeerd. De beste speler, nieuwkomer van het jaar, beste zesde man, MVP van de play-offs of de All-Star Game, beste trainer ... Het is tijd voor je voorspellingen. Wed op de favoriete kandidaten met de beste noteringen! Zowel in het Oosten als in het Westen barst de strijd om het winnen van de eerste league in de wereld van het basketbal los.

Al onze markten om op de NBA te wedden

Zoals elk jaar, zijn de weddenschappen op de NBA een rage bij Circus. Profiteer van de vele markten en plaats een winnende weddenschap met de beste noteringen van België!

Wed op het NBA-klassement met Circus. Wie wint de grote finale? Welk team wordt het beste team van de oostkust? En welk team zal de conference van de westkust overheersen? Welke speler zal de felbegeerde MVP-trofee dit jaar omhoog houden? Welke teams belanden in de play-offs? Wie wordt de beste zesde man?

Wed ook op elke wedstrijd van de competitie. Bepaal de winnaar van de wedstrijd, de eindscore of het totaal aantal punten. Welk team staat er in het eerste kwart of bij rust aan leiding?

Doe een beroep op je basketbalkennis en voorspel het resultaat van een wedstrijd. Bekijk voor extra hulp de noteringen en ontdek de weddenschap die je het meest oplevert. Hoe lager de notering, hoe hoger de kans op een winnende weddenschap!

Heb je zin om op meerdere markten tegelijkertijd te wedden? Probeer dan onze systeem- en combiweddenschappen. Bij een overwinning, worden de noteringen van je ticket vermenigvuldigd waardoor je winst wordt verhoogd!

Maar dat is nog niet alles! Wed ook in livemodus op de wedstrijden van de NBA. Maak je wedstrijd nog spannender en verdubbel je plezier bij een overwinning. Met onze live weddenschappen, plaats jij een winnende weddenschap als de gelegenheid zich voordoet. Profiteer van progressieve noteringen die veranderen afhankelijk van het verloop van de wedstrijd. Houd je ogen geopend en wed met de beste noteringen van het moment

Heb je hulp nodig? Aarzel niet om onze tips om te wedden op basketbal te raadplegen.!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden