• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Super Bowl

Sinds 1966 is de Super Bowl hét evenement van het jaar voor alle fans van American football. De grote finale van het NFL-kampioenschap is één van de meest gevolgde sportevenementen ter wereld. De Super Bowl is veel meer dan alleen een wedstrijd, het is een echte televisieshow. Honderden miljoenen kijkers komen bijeen om deze uitzonderlijke wedstrijd te volgen en de grootste internationale sterren te bewonderen die spectaculaire shows geven tijdens de rust. Passes, touchdowns, field goals, downs en punten zullen elkaar opvolgen, waardoor het een avond met vele twists zal worden. Wed op deze geweldige wedstrijd met de beste noteringen van het moment bij Circus.

De Super Bowl, het hoogtepunt van het NFL-seizoen

Net als de andere grote sportleagues in Noord-Amerika bestaat het jaarlijkse seizoen van de NFL uit twee andere toernooien: de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC), die elk 16 teams tellen. Elke conferentie bestaat zelf uit 4 divisies: Noord, Zuid, Oost en West. Het belangrijkste doel van elke team is bovenaan eindigen in hun divisie om zich automatisch te kwalificeren voor de play-offs in de tweede helft van het seizoen, waar de top 8 teams strijden om de Conference-kampioenstitel. Om het mooi af te sluiten ontmoeten de winnaars van de twee competities elkaar in de grote finale van het NFL-kampioenschap, beter bekend als de Super Bowl.

Volg voor dit nieuwe NFL-seizoen de prestaties van de grootste teams, zoals de Tampa Bay Buccaneers, de Kansas City Chiefs of de New England Patriots, die het record voor het aantal gespeelde Super Bowls in handen hebben. Wed op al je favoriete AFC- en NFC-teams en bepaal wie er tegenover elkaar komen te staan in de grote finale van de NFL. Circus biedt je het breedste scala aan markten om te wedden op de Super Bowl met de beste kansen.

Wed op de Super Bowl dankzij onze vele markten

Zoals elk jaar zijn de sportweddenschappen op de Super Bowl razend populair bij Circus. Wed in live- of prematchmodus op de Super Bowl, de grootse gebeurtenis van American football.

Welk team zal winnen en de Vince Lombardi-trofee de lucht intillen? Welke speler zal de felbegeerde MVP-trofee dit jaar behalen? Welk team scoort de eerste touchdown? Wie maakt het laatste field goal?

Bepaal, met behulp van je gedurende het seizoen opgedane kennis van American football, de winnaar van de wedstrijd, het aantal opeenvolgende punten, de eindstand of het aantal gescoorde punten. Bij Circus zijn de sportweddenschapmogelijkheden oneindig! Profiteer van voordelige noteringen en plaats dé winnende weddenschap.

Heb je er nog geen genoeg van? Neem het tijdens onze sportweddenschapstoernooien op tegen de Circus-community. Verzamel een heleboel punten, klim naar de top van het klassement en bemachtig je deel van het prijzengeld. Profiteer ook van onze vele BetXtra en geef je cash winst een boost!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden