• Wedstrijden
  • Outrights
  • Alle leagues
VS - NFL
22/10/21 - 00:20
Cleveland Browns : Denver Broncos
Browns hebben de 1e helft verloren in 5 van hun laatste 6 thuiswedstrijden tegen teams van de AFC West.
1ste helft - Winnaar (1X2)
Denver Broncos2.50
Alle leagues per land

Sportweddenschappen op de Super Bowl

Sinds 1966 is de Super Bowl hét evenement van het jaar voor alle fans van American football. De grote finale van het NFL-kampioenschap is één van de meest gevolgde sportevenementen ter wereld. De Super Bowl is veel meer dan alleen een wedstrijd, het is een echte televisieshow. Honderden miljoenen kijkers komen bijeen om deze uitzonderlijke wedstrijd te volgen en de grootste internationale sterren te bewonderen die spectaculaire shows geven tijdens de rust. Passes, touchdowns, field goals, downs en punten zullen elkaar opvolgen, waardoor het een avond met vele twists zal worden. Wed op deze geweldige wedstrijd met de beste noteringen van het moment bij Circus.

De Super Bowl, het hoogtepunt van het NFL-seizoen

Net als de andere grote sportleagues in Noord-Amerika bestaat het jaarlijkse seizoen van de NFL uit twee andere toernooien: de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC), die elk 16 teams tellen. Elke conferentie bestaat zelf uit 4 divisies: Noord, Zuid, Oost en West. Het belangrijkste doel van elke team is bovenaan eindigen in hun divisie om zich automatisch te kwalificeren voor de play-offs in de tweede helft van het seizoen, waar de top 8 teams strijden om de Conference-kampioenstitel. Om het mooi af te sluiten ontmoeten de winnaars van de twee competities elkaar in de grote finale van het NFL-kampioenschap, beter bekend als de Super Bowl.

Volg voor dit nieuwe NFL-seizoen de prestaties van de grootste teams, zoals de Tampa Bay Buccaneers, de Kansas City Chiefs of de New England Patriots, die het record voor het aantal gespeelde Super Bowls in handen hebben. Wed op al je favoriete AFC- en NFC-teams en bepaal wie er tegenover elkaar komen te staan in de grote finale van de NFL. Circus biedt je het breedste scala aan markten om te wedden op de Super Bowl met de beste kansen.

Wed op de Super Bowl dankzij onze vele markten

Zoals elk jaar zijn de sportweddenschappen op de Super Bowl razend populair bij Circus. Wed in live- of prematchmodus op de Super Bowl, de grootse gebeurtenis van American football.

Welk team zal winnen en de Vince Lombardi-trofee de lucht intillen? Welke speler zal de felbegeerde MVP-trofee dit jaar behalen? Welk team scoort de eerste touchdown? Wie maakt het laatste field goal?

Bepaal, met behulp van je gedurende het seizoen opgedane kennis van American football, de winnaar van de wedstrijd, het aantal opeenvolgende punten, de eindstand of het aantal gescoorde punten. Bij Circus zijn de sportweddenschapmogelijkheden oneindig! Profiteer van voordelige noteringen en plaats dé winnende weddenschap.

Heb je er nog geen genoeg van? Neem het tijdens onze sportweddenschapstoernooien op tegen de Circus-community. Verzamel een heleboel punten, klim naar de top van het klassement en bemachtig je deel van het prijzengeld. Profiteer ook van onze vele BetXtra en geef je cash winst een boost!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.