FantasyBet

Word jij de beste coach?

Om dat te weten te komen, moet je slechts één ding doen: je “dreamteam“ samenstellen en het opnemen tegen andere spelers die, net als jij, hun team hebben samengesteld. Jouw plaats in het klassement en je winst zijn afhankelijk van de werkelijke prestaties van je spelers. Enkel wat op het veld gebeurt, telt!

De beste wedstrijden

Je kan elke dag deelnemen aan een evenement naar keuze afhankelijk van de wedstrijden die je interesseren.

Jouw “dreamteam“

Kies je favoriete spelers uit de teams die tegen elkaar spelen en stel zo je favoriete team samen.

Cash winsten

Je plaats in het klassement hangt af van de prestaties van je spelers. Hoe beter je positie, hoe meer je wint!

FantasyBet dat is ook...

Evenementen met een gegarandeerde vaste prijzenpot of met een prijzengeld dat stijgt naargelang het aantal deelnemers.

Je vrienden uitnodigen om de beste coach in zichzelf naar boven te halen en het tegen hen opnemen in één of meerdere van onze toernooien.

De wedstrijden op een nog intensievere manier beleven en tot op het laatste moment op het puntje van je stoel zitten afhankelijk van de prestaties van je spelers.

Vragen over FantasyBet?

Hoeveel kost het?

Afhankelijk van het evenement, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan één of meerdere toernooien, waarvan het inschrijfgeld varieert van 1 tot 10 euro. Deze inzet wordt enkel afgetrokken van je saldo in de vorm van echt geld. Je kan dus niet deelnemen aan een toernooi met bonusgeld.

Hoe stel ik mijn team samen?

Kies 7 spelers uit de verschillende teams die deelnemen aan het evenement. Je mag dus geen 7 spelers van hetzelfde team kiezen. Eens je je evenement hebt gekozen, hoef je enkel maar te klikken op de groene “+“-knop. Je kan daarna je team automatisch of handmatig aanmaken. Het enige wat je daarna nog moet doen is je aanvoerder en vice-aanvoerder kiezen, waarmee je meer punten kan verdienen, en je team staat klaar om je richting de top van het klassement te brengen.

Waar hangt mijn plaats in het klassement van af? Hoe kan ik winnen?

De prestaties van je 7 spelers op het veld zullen je punten opleveren. Stel je voor dat je aanvaller een doelpunt maakt: je ontvangt 80 punten. Je keeper stopt een penalty: je wint 90 punten. Maar je kan ook punten verliezen. Bijvoorbeeld, als één van je verdedigers een gele kaart krijgt, verlies je 36 punten. Aan het einde van de reguliere speeltijd worden alle punten van je 7 spelers bij elkaar opgeteld, zodat jouw plaats in het klassement bepaald kan worden.

Wat kan ik winnen?

Afhankelijk van het evenement delen de winnaars een gegarandeerde vaste prijzenpot of prijzengeld dat stijgt naargelang het aantal deelnemers. Cash winsten worden verdeeld over de beste deelnemers op basis van de rangschikking van het toernooi. Hoe beter je positie, hoe meer je wint!

Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.